Χορεύοντας με τον Λέτο

Τα γκολ και η συνολική παρουσία του Λέτο έχουν εκτοξεύσει τον Παναθηναϊκό, καθιστώντας την παρουσία του απολύτως απαραίτητη.

Μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, πάντως, έζωσαν τα φίδια τους ανθρώπους της ομάδας, αφού αποχώρησε κουτσαίνοντας από το ΟΑΚΑ, εξαιτίας χτυπήματος στη γάμπα. Σύμφωνα όμως με το προπονητικό τιμ, η παρουσία του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θεωρείται δεδομένη, καθώς τις επόμενες ημέρες θα επανέλθει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Χτες υποβλήθηκε σε θεραπεία, χωρίς να λάβει μέρος στην πρώτη προπόνηση, μετά το ρεπό της Δευτέρας.

Ο Λέτο είναι βέβαιο ότι έχει τραβήξει επάνω του όλα τα βλέμματα και δεν αποκλείεται να απασχολήσει εκ νέου ομάδες από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον παρακολουθεί και η Σεβίλη, άνθρωπος της οποίας θα δει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός πάντως δηλώνει ότι δεν ασχολείται με τίποτε άλλο εκτός από τον Παναθηναϊκό και το ντέρμπι κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Τον Λέτο αποθέωσε και ο Κατσουράνης,ο οποίος είπε ότι η ομάδα απέκτησε ταυτότητα χάρη στις επιλογές του Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος ανακουφίστηκε χτες, αφού ο Σιμάο δεν πρόκειται να προστεθεί στις απουσίες των διεθνών. Το έγγραφο από την ομοσπονδία της Μοζαμβίκης, που του επιτρέπει να μείνει στην Ελλάδα, έφτασε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ.

Από την Παιανία απουσίαζαν τελικά επτά διεθνείς. Οι Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καπίνο, Μαυρίας και Λαγός θα επιστρέψουν την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, ενώ ο Κουίνσι, που έχει υποχρεώσεις με την Γκάνα, και ο Καντέ, που κλήθηκε στην Εθνική ομάδα του Μάλι, δύο μέρες νωρίτερα.

Ο Πορτογάλος ήδη εξετάζει τις αλλαγές που θα κάνει ανά παιχνίδι μετά το ντέρμπι, καθώς το πρόγραμμα μετά τις 19 του μήνα επιβαρύνεται. Σήμερα οι «πράσινοι» θα μάθουν από τη συνεδρίαση του συμβουλίου της Super League τις ημερομηνίες των δύο αγώνων με Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας. Οι πιθανές είναι 23/11 ή 30/11 με τη Δράμα στο ΟΑΚΑ, ενώ με τον Λεβαδειακό θα είναι μία εβδομάδα αργότερα.

Τις επόμενες ημέρες θα εκτιμηθεί η κατάσταση των Βύντρα, Ρούντολφ και Κοτσόλη, ενώ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος και Νίνης.

Σε καλό κλίμα, οι συνεργάτες του Αλ Σαούντ ξεκίνησαν το πρωί στην ΠΑΕ τον οικονομικό έλεγχο, που θα διαρκέσει δύο εβδομάδες.

Εν τω μεταξύ, με αφορμή την πειθαρχική δίωξη για τα επεισόδια με την ΑΕΚ και τον κίνδυνο τιμωρίας της έδρας, στον Παναθηναϊκό έλεγαν ότι έγιναν εκτός περιμέτρου του ΟΑΚΑ, ενώ για χειρότερα στην Κρήτη, στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη, η ομάδα του Πειραιά δεν τιμωρήθηκε.

Αντώνης Κατσαρός

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα