Ο Γιάννης «Πάριος» έδωσε άλλα 600.000 € για τους δρόμους του νησιού του

Toν τόπο του θυμήθηκε ως σύγχρονος Μαυρογυαλούρος ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Ραγκούσης. Ενώ η χώρα μετρούσε τις τελευταίες ημέρες της πρωθυπουργίας του Γιώργου Παπανδρέου, ο υπουργός Υποδομών αποφάσισε να εγκρίνει πιστώσεις για έργα υποδομής στο νησί του.

Με αποφάσεις που δημοσιεύτηκαν τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, ο Γ. Ραγκούσης ενέκρινε τη χρηματοδότηση 600.000 ευρώ για τη συντήρηση του οδικού δικτύου του νησιού και 23.250.000 ευρώ για τον εκσυχρονισμό του αεροδρομίου.

Η Πάρος έλαβε 600.000 για τον εκσυγχρονισμό του οδικού δικτύου της. Τι πήραν τα άλλα νησιά; Στην Κρήτη, το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και το πέμπτο της Μεσογείου, ο κ. Ραγκούσης έδωσε 250.000 ευρώ. Αντίθετα, στις Κυκλάδες ο πρώην δήμαρχος Πάρου (2002-2006) εμφανίστηκε πιο… γαλαντόμος, αφού ενέκρινε πίστωση 300.000 ευρώ στην Αμοργό και 800.000 ευρώ στη Νάξο.

Ο υπουργός Υποδομών φαίνεται ότι χτίζει θέση για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια των Κυκλάδων. Ο κ. Ραγκούσης ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009, ενώ και στην πρώτη θητεία του στο Κοινοβούλιο, μετά τις εκλογές του 2007, είχε υπηρετήσει και ως βουλευτής Επικρατείας.

Την περίοδο που ήταν στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου, ως πανίσχυρος υπουργός Εσωτερικών και επί της ουσίας συντονιστής του κυβερνητικού έργου, θεωρούνταν δεδομένη η υποψηφιότητά του στη Β΄ Αθηνών. Ο χειρισμός του όμως στα ταξί απέβη καταστροφικός, αφού προκάλεσε χάος εν μέσω τουριστικής περιόδου λόγω των μεγάλων κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών ταξί.

Πάντως, οι ταξιτζήδες της Πάρου δεν θα πρέπει να αισθάνονται αδικημένοι, μετά τα 600.000 ευρώ που ενέκρινε ο υπουργός για το οδικό δίκτυο του νησιού. Να σημειωθεί ότι με τα 23.250.000 ευρώ που ενέκρινε για τον εκσυγχρονισμό του αεροδρομίου, τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας θα μπορούσαν να αποκτήσουν σύγχρονες υποδομές ελέγχου και μεταφοράς των αποσκευών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα