Δίψα για ντέρμπι

Τι κι αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε χθες ρεπό στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, προκειμένου να πάρουν μια ανάσα πριν από την τελική ευθεία της προετοιμασίας για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αριέλ Ιμπαγάσα, Ραφίκ Τζεμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν πήγαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, για να συνεχίσουν τα ατομικά τους προγράμματα και να ξεπεράσουν τα προβλήματα μικροτραυματισμών που αντιμετωπίζουν, έτσι ώστε να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους για το ντέρμπι. Ο «Κάνιο» έχει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο, ο Αλγερινός «τρομοκράτης» νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο συμπατριώτης του Αμπντούν πονάει στη μέση. Παρ’ όλα αυτά, το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου εμφανίζεται αισιόδοξο και τονίζει ότι και οι τρεις θα καταφέρουν να δώσουν το «παρών». Αλλωστε, η θέληση όλων στο λιμάνι για να αγωνιστούν είναι τεράστια, όπως και του Κέβιν Μιραλάς που έστειλε μήνυμα από την πατρίδα του, το Βέλγιο, τονίζοντας ότι «δεν χάνω το ντέρμπι», με αφορμή ένα χτύπημα που δέχτηκε στον αγώνα της Εθνικής του ομάδας με τη Ρουμανία.

Παράλληλα, ο Φρανσουά Μοντεστό παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο ΤηλεΑστυ και για το ντέρμπι είπε: «Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας που πρέπει να το κερδίσουμε και, για να γίνει αυτό, χρειάζονται το μυαλό και η καρδιά» δήλωσε ο Κορσικανός αμυντικός και πρόσθεσε: «Είμαι το κορσικό κλειδί και όχι το γαλλικό. Παίζω σε πολλές θέσεις, αλλά το θέμα είναι να κερδίσει η ομάδα. Αν πρέπει να θυσιαστώ για το καλό της ομάδας, δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξω σε οποιαδήποτε θέση».

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι θα συνεχιστεί και σήμερα η διάθεση εισιτηρίων των 115 και 185 (VIP) ευρώ από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το ματς με τους «πρασίνους».

Στο μεταξύ, σε αρθροσκοπική αποκατάσταση της ρήξης έσω μηνίσκου που είχε υποστεί στο δεξί γόνατο υποβλήθηκε χθες ο Τάσος Παπάζογλου και θα απουσιάσει τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Χάρης Δάντσης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα