Σάββατο έρχεται ο Σπύρος

Μπορεί ακόμη να μην έχει ξεκινήσει η προβολή της εκπομπής «Στην υγειά μας», αλλά ο οικοδεσπότης της Σπύρος Παπαδόπουλος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους προσκεκλημένους για… χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Η μουσική εκπομπή πήρε τελικά έγκριση από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ μόλις την περασμένη εβδομάδα και ετοιμάζεται πυρετωδώς να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 22.00. Η αυλαία θα ανοίξει με ένα αφιέρωμα στον μεγάλο δημιουργό κι εκφραστή του έντεχνου λαϊκού τραγουδιού Μάνο Λοΐζο.

Στο στούντιο θα βρεθούν για να τον τιμήσουν ουκ ολίγα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Οι Διονύσης Σαββόπουλος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Κώστας Μακεδόνας, Κώστας Θωμαΐδης, Χρήστος Λεοντής, Ελένη Πέτα, Ραλλία Χρηστίδου είναι λίγοι μόνο από τους καλλιτέχνες οι οποίοι «έχουν κλείσει» μέχρι στιγμής για να βρεθούν στο μεγάλο γλέντι που θα στηθεί. Μια εβδομάδα μετά, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, ανήμερα του Αγίου Στυλιανού, ο Σπύρος Παπαδόπουλος τιμά το έργο και τη μνήμη του Στέλιου Καζαντζίδη. Μια ημερομηνία σημαδιακή, αφού έχουν περάσει ογδόντα χρόνια από τη γέννηση και δέκα χρόνια από τον θάνατο του λαϊκού ερμηνευτή, που αγαπήθηκε κι εξακολουθεί να αγαπιέται φανατικά, αφού με τα τραγούδια του εξέφρασε τις αγωνίες, τους φόβους, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς, για την οποία η επιβίωση δεν ήταν και τόσο αυτονόητη.

Καθότι η σεζόν για τον Σπύρο Παπαδόπουλο ξεκίνησε αργά, ετοιμάζεται να στολίσει χριστουγεννιάτικο δέντρο και να κάνει ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Σας φαίνονται μακριά οι γιορτές; Κι όμως, υπό κανονικές συνθήκες, και για μια εκπομπή που σέβεται τον εαυτό της, η προετοιμασία είναι το παν. Πόσο μάλλον όταν σε ένα στούντιο βρίσκονται περίπου πενήντα προσκεκλημένοι.

Τα γυρίσματα ξεκινούν αυτήν την εβδομάδα. Μάλιστα τα μηνύματα για την επανένταξή της στο πρόγραμμα από τους Ελληνες της ομογένειας σε κάθε γωνιά του πλανήτη ήταν, σύμφωνα με τους ανθρώπους της παραγωγής, συγκινητικά. Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα προβληθούν «Στην υγειά μας» 38 επεισόδια. Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 37.141 ευρώ (πλέον ΦΠΑ), μειωμένο κατά 25% από την προηγούμενη χρονιά.

Κωνσταντίνα Γαρνέλη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα