Ηλεία: Νεκροί από θερμοπληξία και αφυδάτωση βρέθηκαν πατέρας και κόρη

Μια τραγωδία ασύλληπτη για τον ανθρώπινο νου κρυβόταν τελικά πίσω από την πολυήμερη εξαφάνιση του 68χρονου Κώστα Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης στην Ηλεία.

Πατέρας και κόρη βρέθηκαν νεκροί, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, ύστερα από 23 ημέρες αγωνιώδους αναζήτησης, σε ένα ερημικό χωράφι, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας, φαίνεται ότι έζησαν εφιαλτικές στιγμές προτού ξεψυχήσουν, καθώς χάθηκαν με το αυτοκίνητό τους και «έσβησαν» από εξάντληση και αφυδάτωση.

Το άψυχο σώμα της 44χρονης εντοπίστηκε τυχαία από τον ιδιοκτήτη ενός βοσκοτόπου στη θέση Κασταράχι Μπορσίου του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ο οποίος πήγε στο χωράφι του έπειτα από ένα μήνα. Ο ιδιοκτήτης του χωραφιού ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία, που εντόπισε σε απόσταση 400 μέτρων το πτώμα του 68χρονου μέσα στο αυτοκίνητό του. Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και απέδωσε τους δύο θανάτους σε αφυδάτωση ή θερμοπληξία, κάτι που μένει να αποδειχθεί από την νεκροτομή.

Το απόγευμα της 16ης Ιουλίου ο 68χρονος και η κόρη του επισκέφθηκαν την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στα Δουνέικα Ηλείας, χωρίς να πάρουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα, για να παραστούν στον εσπερινό και να ανάψουν ένα κερί. Στην επιστροφή τους όμως προς τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στα οποία διέμεναν έχασαν τον δρόμο και, αφού διέσχισαν μια αρκετά μεγάλη απόσταση, κατέληξαν σε ένα χωράφι. Οπως όλα δείχνουν, ο πατέρας έχασε τις αισθήσεις του ή άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ η κόρη του, που δεν είχε μαζί της τα φάρμακα που έπρεπε να λαμβάνει τακτικά, πανικοβλήθηκε και προσπάθησε να γυρίσει πίσω κρατώντας ένα παγούρι. Τελικά όμως προδόθηκε από τις δυνάμεις της και δεν κατάφερε να σωθεί.

Οι αστυνομικοί που εντόπισαν το αυτοκίνητο διαπίστωσαν ότι οι πόρτες του οδηγού και του συνοδηγού ήταν ανοιχτές, ενώ όλα τα προσωπικά αντικείμενα (πορτοφόλια, χρήματα κ.λπ.) του 68χρονου και της 44χρονης ήταν άθικτα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα