Καύσιμα 300.000 ευρώ της Aegean Oil στο ΕΣΥ για τον κορονοϊό!

Τη δική της πολύτιμη συμβολή κάνει η ελληνική εταιρία καυσίμων ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ ΑΕ στο μέτωπο της πρώτης γραμμής αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, προσφέροντας καύσιμα συνολικής αξίας 300.000 ευρώ στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Με μια ανάρτηση στο facebok, στην οποία γίνεται ιδιαίτερη μνεία στους Eλληνες επιστήμονες και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που χαρακτηρίζονται «αληθινοί ήρωες», η εταιρία αναφέρει:

«Αυτήν την ώρα η πανδημία από τον COVID-19 απειλεί με τον πιο παράξενο “πόλεμο” που γνώρισε η ανθρωπότητα. Οι Eλληνες επιστήμονες, γιατροί και νοσηλευτές δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή και αναδεικνύονται σε αληθινούς ήρωες. Την ώρα αυτή ο καθένας μας έχει το ιερό καθήκον να συνεισφέρει με τον τρόπο που μπορεί. Η εταιρία μας ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ ΑΕ (AEGEAN OIL), μια αμιγώς ελληνική εταιρία, δραστηριοποιούμενη στην εμπορία καυσίμων και λιπαντικών, στηρίζει την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται από το Εθνικό Σύστημα Υγείας με τη χορηγία καυσίμων συνολικής αξίας 300.000 ευρώ».

Κάλυψη των αναγκών κίνησης

Η εταιρία σημειώνει πως τα καύσιμα θα διατεθούν μέσω του δικτύου των πρατηρίων της Aegean, σύμφωνα με τις οδηγίες και τις προτεραιότητες του υπουργείου Υγείας, για την κάλυψη των αναγκών κίνησης των οχημάτων που χρησιμοποιούνται στη μάχη για την καταπολέμηση της πανδημίας.

«Η σκέψη και η ευγνωμοσύνη μας είναι πρωτίστως σε όλο το προσωπικό των μονάδων υγείας που νυχθημερόν δίνει τη μάχη για να αντιμετωπίσει τα περιστατικά των συνανθρώπων μας που προσβλήθηκαν από τον Covid-19 καθώς και σε όλους όσοι δίνουν τον τιτάνιο αγώνα για τον περιορισμό της διασποράς του» καταλήγει η ανακοίνωση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα