Ντροπή! Νέα τουρκική σειρά στον Σκάι με πρεμιέρα το… Πάσχα!

Σάλος στα social media για την «ιατρική προπαγάνδα» του Ερντογάν

H Τουρκία προκαλεί συνεχώς στον Εβρο και στο Αιγαίο, ο Ερντογάν μάς στέλνει λαθρομετανάστες με κορονοϊό μέσα σε βάρκες, βάζοντας σε κίνδυνο τους κατοίκους των ακριτικών νησιών που ήδη σηκώνουν δυσανάλογο βάρος από τις ροές προσφύγων, και ο… Σκάι φιλοξενεί ακόμη μία τουρκική σειρά στη συχνότητά του!

Η πρόκληση από το κανάλι του Φαλήρου είναι ακόμη μεγαλύτερη, καθώς η πρεμιέρα του νέου τουρκικού σίριαλ -με διπλό μάλιστα επεισόδιο- έγινε την Κυριακή του Πάσχα, όταν οι Ελληνες ήταν κλεισμένοι στα σπίτια τους και δεν είπαν ούτε «Χριστός Ανέστη» με τους γονείς τους, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η μανία του Σκάι (τυχαία;) με τα τουρκικά σίριαλ δεν έχει τέλος.

Μάλιστα, τώρα το κανάλι έρχεται να μας πλασάρει την προπαγάνδα του Ερντογάν για τους Τούρκους γιατρούς, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Θλιβερό και ύποπτο!

Είναι απορίας άξιον γιατί πρέπει να βλέπουμε καθημερινά στη βραδινή ζώνη του Σκάι με την υψηλότερη τηλεθέαση έναν θαυματοποιό γιατρό στη γειτονική χώρα να νικά όλες τις ασθένειες μαζί με την ιατρική και τη νοσηλευτική ομάδα του. Ο Ερντογάν είχε κάθε λόγο να προωθήσει τη σειρά «Μucize Doktor» (Ο γιατρός) για να ενισχύσει το πεσμένο ηθικό των Τούρκων από τα κρούσματα της πανδημίας και να πλέξει το εγκώμιο του εθνικού συστήματος υγείας της χώρας. Ξέρουμε, εξάλλου, ότι τα έκανε θάλασσα και ψάχνει τώρα τρόπους να φτιάξει το προφίλ του. Ομως οι Ελληνες τηλεθεατές για ποιο λόγο πρέπει να δουν αυτή τη σειρά;

Κι αν ήθελε τόσο πολύ ο Σκάι να δείξει μια σειρά ιατρικού περιεχομένου, θα μπορούσε να αγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα της ίδιας παραγωγής από το αμερικανικό δίκτυο ABC, με τίτλο «The Good Doctor». Προτίμησε όμως την τουρκική εκδοχή…

Πάντως το κοινό «έκραξε» για τα καλά την επιλογή του σταθμού σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μερικά σχόλια ήταν ιδιαίτερα καυστικά: «Εκεί στον Σκάι μάς τρολάρουν πασχαλιάτικα με τουρκικό σίριαλ. Παιδιά, χρειάζεστε θεραπεία», «Καινούργιο τουρκικό σίριαλ την Κυριακή του Πάσχα στον Σκάι; Πλάκα μάς κάνετε», «Πουλημένοι, απαράδεκτοι, μπλοκ σε όλα τα τουρκοκάναλα», «Αν κανένας Ελληνας δεν δει τούρκικα και πατώσουν σε τηλεθέαση, το κανάλι θα αναγκαστεί να τα κόψει. Το μπαλάκι το κρατάει ο τηλεθεατής» και άλλα παρόμοια.

Η λέξη «ντροπή» είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς για τον (γνωστό πλέον) Σκάι.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα