Ο βιαστής της Κέρκυρας που είχε αφεθεί ελεύθερος έκανε πάλι τα ίδια

Θύμα απαγωγής και επανειλημμένων βιασμών κατήγγειλε ότι έπεσε 34χρονη από την Αλβανία, η οποία βρέθηκε σε καλύβα

N έο θρίλερ με πρωταγωνιστή τον «δράκο της Λευκίμμης» Δημήτρη Ασπιώτη σπέρνει τον τρόμο στην Κέρκυρα τα τελευταία 24ωρα, μετά την καταγγελία-σοκ 34χρονης γυναίκας ότι έπεσε θύμα απαγωγής και επανειλημμένων βιασμών από τον 47χρονο, που, παρά τη βαριά προηγούμενη καταδίκη του, βρίσκεται εκτός φυλακής εδώ και ενάμιση χρόνο, χάρη στον νόμο Παρασκευόπουλου!

Οι μνήμες της φρίκης από τους διαδοχικούς βιασμούς νεαρών Αγγλίδων στον Κάβο της Κέρκυρας το 2010 ξύπνησαν ξανά στο νησί του Ιονίου, καθώς, όπως υποστηρίζει η 34χρονη από την Αλβανία, ο 47χρονος Ασπιώτης την κρατούσε όμηρο επί δύο ημέρες σε μια καλύβα στη Λευκίμμη και τη βίαζε ξανά και ξανά, απειλώντας τη ζωή της!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, στην οποία υποβλήθηκε η νεαρή γυναίκα, επιβεβαιώνουν ότι έπεσε θύμα βιασμού, καθώς φέρει εκδορές και μώλωπες στα γεννητικά όργανα και στο σώμα, που μαρτυρούν ότι προσπάθησε να αντισταθεί στις αρρωστημένες ορέξεις του βιαστή της.

Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας είχαν χαθεί την Παρασκευή, με τον 32χρονο σύντροφό της να αγωνιά για την τύχη της και να δηλώνει την εξαφάνισή της στις Αρχές ένα 24ωρο αργότερα, αποκαλύπτοντας παράλληλα στους αστυνομικούς ότι μία ημέρα νωρίτερα είχε προηγηθεί συνάντηση του ζευγαριού με τον Δημήτρη Ασπιώτη.

Αμέσως οι άνδρες της Ασφάλειας Κέρκυρας άρχισαν να «οργώνουν» το νησί για τον εντοπισμό της 34χρονης αγνοούμενης και λίγες ώρες αργότερα κατάφεραν να τη βρουν στην απομακρυσμένη καλύβα στην περιοχή Αγίου Πέτρου Λευκίμμης.

Σε κατάσταση σοκ η άτυχη γυναίκα περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής και πολλαπλού βιασμού και υπέδειξε ως δράστη τον «δράκο της Λευκίμμης». Αμέσως μετά, η 34χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 47χρονου, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν εντοπίσει τα ίχνη του. Ο ίδιος, πάντως, μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Μαζί σου» και ισχυρίστηκε ότι τον κατηγορούν άδικα.

«Δεν έχω κάνει τίποτα, δεν είναι έτσι όπως τα λένε…» φέρεται ότι είπε ο Ασπιώτης, ωστόσο αρνήθηκε να αποκαλύψει πού βρίσκεται ή να εμφανιστεί ενώπιον των Αρχών.

Ο 47χρονος Δημήτρης Ασπιώτης, ο οποίος μετρά στο ποινικό μητρώο του δύο καταδικαστικές αποφάσεις για βιασμούς νεαρών τουριστριών από τη Βρετανία, αποφυλακίστηκε το φθινόπωρο του 2018, με τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου, έχοντας εκτίσει μέρος της ποινής του. Από τότε διέμενε στην περιοχή της Λευκίμμης και φέρεται ότι τηρούσε τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα μία φορά τον μήνα, αλλά και την απαγόρευση εξόδου του από την Κέρκυρα.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, με αφορμή δημοσιεύματα σε βρετανικές εφημερίδες για την αποφυλάκισή του, είχε δηλώσει μετανιωμένος για τις πράξεις του και είχε υποστηρίξει ότι περνάει δύσκολα, καθώς όλοι τον αντιμετωπίζουν με φόβο.

Γελοίο κράτος, απροστάτευτοι πολίτες

Πόσο κακό θα κάνει ακόμη στην κοινωνία μας αυτός ο περιβόητος νόμος Παρασκευόπουλου; Τα παραδείγματα κακοποιών που ελευθερώθηκαν και έκαναν τα ίδια εγκλήματα είναι ατελείωτα. Ένα κράτος που απελευθερώνει σκληρούς παιδεραστές ή κατά συρροή βιαστές με ευκολία και πολύ σύντομα είναι απλώς γελοίο. Προ ημερών, αφέθηκε ελεύθερος ο παιδεραστής της Κρήτης που είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια κάθειρξη. Βγήκε στα 8 χρόνια και ευτυχώς έπειτα από τον σάλο ξαναπήγε στη φυλακή επειδή παραβίασε έναν τυπικό περιοριστικό όρο. Ωστόσο, η τύχη του δεν έχει κριθεί ακόμα.

Ένας άλλος βιαστής, αυτός της Κέρκυρας, καταδικάστηκε σε 53 χρόνια, αποφυλακίστηκε στα 7 και κατηγορείται ότι έκανε πάλι τα ίδια. Τέτοια κοινωνία θέλουμε; Είναι αυτό κράτος δικαίου που αφήνει απροστάτευτους τους πολίτες από κάθε εγκληματία; Οι προβλέψεις του νόμου πρέπει να αλλάξουν ΤΩΡΑ. Δεν πάει άλλο! Τι περιμένει ο υπουργός Δικαιοσύνης;

Δημήτρης Ριζούλης

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα