Ο Γιώργος Τράγκας καταγγέλλει ότι δάκτυλος του Μαξίμου τον πέταξε έξω από τα «Παραπολιτικά 90.1»

Η κριτική στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και στις μεθόδους του Μαξίμου φαίνεται πως ήταν η αιτία που ο Γιώργος Τράγκας ετέθη εκτός του ραδιοφώνου των Παραπολιτικών.

Μολονότι επιχειρήθηκε να διασωθούν τα προσχήματα και να εμφανιστεί η καρατόμηση ως αποτέλεσμα συναινετικού διαζυγίου, η αλήθεια είναι ότι ο πολύπειρος δημοσιογράφος απολύθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 γιατί ενοχλούσε, επειδή έκανε τη δουλειά του! Το λέει άλλωστε, διόλου υπαινικτικά ο ίδιος, κάνοντας ευθέως λόγο για εκβιασμούς που ασκήθηκαν από την πλευρά της εξουσίας στην ιδιοκτησία. Ο ίδιος στην εκπομπή του είπε, μεταξύ άλλων:

• «Με εντολή της εκτελεστικής εξουσίας, για μια ακόμη φορά, διακόπτεται βιαίως ένα συμβόλαιό μου πριν τελειώσει. Μετά από τέσσερα χρόνια διακόπτω τις εκπομπές μου στα Παραπολιτικά FM την Παρασκευή 29 Μαΐου.

• Εκτιμούν και πιστεύουν κάποιοι στο Μαξίμου ότι δεν πρέπει να ακούγεται η φωνή μου ή τουλάχιστον να παρεμποδιστεί και γι’ αυτό πίεσαν αφόρητα.

• Λόγω πολύχρονης εμπειρίας στο ελληνικό ραδιόφωνο, αντιλαμβάνομαι πάντοτε άμεσα πότε μια ιδιοκτησία, προκειμένου να συντηρηθεί και να επιβιώσει, αποδέχεται τους εκβιασμούς και τις αφόρητες πιέσεις της εκτελεστικής εξουσίας.

• Ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να ακούγομαι το πρωί όχι μόνο στα Παραπολιτικά, αν είναι δυνατόν από πουθενά. Αυτό όμως θα το δούμε».

Η πιο χαρακτηριστική προαναγγελία του τι επρόκειτο να συμβεί ήλθε την Παρασκευή, όταν και σημείωνε: «Ουδείς σκεπτόμενος ιδιοκτήτης δεν μπορεί να μη λάβει υπ’ όψιν του τις πιέσεις της εξουσίας. Οι πολιτικοί που αγαπούν τον ολοκληρωτισμό αγαπούν τη νοσηρότητα». Και συνέχισε: «Ο νοσηρός εγκέφαλος δεν θέλει να είμαι μαζί σας».

Σε κείμενό του στο Crash On line ανέφερε: «Ο νοσηρός φοβάται ποτάμια αγανακτισμένων και σπεύδει να εντοιχίσει αναμνηστική πινακίδα για τα θύματα της Marfin – Ο Μητσοτάκης φέρνει φτώχεια, πείνα, ανεργία και 5ο Μνημόνιο και τρέμει τις μαζικές διαδηλώσεις».

Είναι πάντως άξιο απορίας ποια ανταλλάγματα πήραν τα Παραπολιτικά που χρηματοδοτούνται από τον πάμπλουτο εφοπλιστή Ευάγγελο Μαρινάκη για να κόψουν τον Τράγκα. Μεγαλύτερο μερίδιο από τα 20.000.000 ευρώ της ενίσχυσης των ΜΜΕ; Κάποιου άλλου είδους εξυπηρέτηση; Ο χρόνος θα δείξει…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα