Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη χαρακτηρίζει τον δολοφόνο της βιολόγου στα Χανιά ψυχρό και κυνικό!

Δέκα μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ιτον στα Χανιά από τον 28χρονο καθ’ ομολογίαν δράστη Γιάννη Παρασκάκη, νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την πολύκροτη υπόθεση. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που έγινε στον κατηγορούμενο και ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, ο κτηνοτρόφος και πατέρας δύο παιδιών χαρακτηρίζεται ψυχρός και κυνικός, με επιρροές από τον… σατανισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος, που είναι γιος ιερέα, παραδέχτηκε στην απολογία του την ενασχόλησή του με τη μαύρη μαγεία και ισχυρίστηκε ότι οδηγήθηκε σε αυτές τις πράξεις λόγω της σχέσης του με αυτήν και τη Σολομωνική!

«Τη βιολόγο τη χτύπησα με το αυτοκίνητο και είχα σκοπό να την εξαφανίσω. Κατέληξα στη σπηλιά, που είχα πάει έξι φορές για να την εξερευνήσω, γιατί ήθελα να ασχοληθώ με το παραφυσικό» φέρεται ότι δήλωσε ο Παρασκάκης, ο οποίος έχει ομολογήσει ότι κακοποίησε σεξουαλικά την Ίτον τόσο όσο ήταν εν ζωή όσο και όταν είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

«Δεν καταλάβαινα τι έκανα, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Είχα σκεφτεί να την πετάξω, αλλά ήταν κάτι που με ωθούσε να συνεχίζω να τη βιάζω. Προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου να σταματήσει. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα με έπιανε η Αστυνομία» είπε, αν και το καλοκαίρι που συνελήφθη είχε αναφέρει, μέσω του δικηγόρου του, πως δεν πίστευε ότι θα τον εντόπιζαν τόσο γρήγορα για τον φόνο της βιολόγου.

Επίσης, δήλωσε ότι δεν περίμενε να βρουν τόσο γρήγορα το πτώμα της άτυχης Αμερικανίδας στη σπηλιά: «Την πέταξα στη σήραγγα του γερμανικού οχυρού για να μην την εντοπίσουν» είπε.

Η οικογένεια της Σούζαν Ιτον ζητά δικαίωση για τον φρικιαστικό χαμό της. Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, ο θάνατός της επήλθε από ασφυξία, ενώ έφερε κακώσεις στο κεφάλι και τα πλευρά, που έγιναν ενώ ήταν εν ζωή. Η άτυχη 60χρονη βρισκόταν στο Κολυμπάρι Χανίων ως ομιλήτρια σε διεθνές συνέδριο βιολογίας, που διεξάγονταν στην Ορθόδοξη Ακαδημία. Τα ίχνη της χάθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης, 2 Ιουλίου. Το πτώμα της βρέθηκε έξι μέρες μετά σε προχωρημένη σήψη στην περιοχή Πυργιανά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα