Καταγράφηκε από κάμερες η «φόνισσα» με το βιτριόλι

Δολοφονικό μίσος από μαυροφορεμένη γυναίκα, που περιέλουσε με καυστικό υγρό το πρόσωπο 34χρονης στην Καλλιθέα

Τα ουρλιαχτά πόνου της νεαρής γυναίκας Ιωάννας Π. αναστάτωσαν χθες το πρωί τη γειτονιά πίσω από τον ναό της Αγίας Ελεούσας στην Καλλιθέα και όσοι έτρεξαν δίπλα της πάγωσαν, βλέποντας τα ρούχα και το δέρμα της να λιώνουν ποτισμένα από το βιτριόλι που της έριξε, με απερίγραπτη εκδικητική μανία, μία άγνωστη μαυροφορεμένη γυναίκα με χειρουργική μάσκα!

Ήταν γύρω στις 9.30 το πρωί, όταν η 34χρονη υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρίας Ιωάννα Π. πάρκαρε το μικρού κυβισμού κόκκινο όχημά της στο άνοιγμα της αδιέξοδης οδού Μπουμπουλίνας, που είναι κάθετη στην κεντρική λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου (Θησέως). Μόλις βγήκε, κατευθύνθηκε προς τα γραφεία της εταιρίας στην οποία εργάζεται και περίμενε το ασανσέρ στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Η χειρουργική μάσκα που κάλυπτε τα χαρακτηριστικά της μαυροφορεμένης γυναίκας η οποία την πλησίασε δεν προκάλεσε εντύπωση στην 34χρονη, λόγω των μέτρων προστασίας από τον Covid-19. Όμως, ξαφνικά, εκείνη την περιέλουσε με καυστικό υγρό, που άρχισε να κατακαίει το πρόσωπο και τον θώρακά της και τράπηκε σε φυγή!

Σοβαρή κατάσταση

Η 34χρονη μεταφέρθηκε με όχημα συναδέλφου της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του Φαλήρου, όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με καθολικά εγκαύματα στο πρόσωπο, ενώ έχει χάσει το αριστερό της μάτι και η κατάστασή της κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή.

Την προανάκριση για την επίθεση, που δείχνει ως κίνητρο την αρρωστημένη ερωτική εκδίκηση, διενεργεί η Ασφάλεια Καλλιθέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η άγνωστη δράστιδα έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας να περιμένει στην είσοδο της εταιρίας την 34χρονη και της έβαλε τις φωνές πριν της επιτεθεί, άγνωστο για ποιον λόγο. Ωστόσο, αναζητείται υλικό από κάμερες της ευρύτερης περιοχής για να χαρτογραφηθούν όλες οι κινήσεις της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα