Συνελήφθη Ιρακινός για τρεις απόπειρες βιασμού

«Τέλος» στη δράση ενός επίδοξου βιαστή έβαλαν οι αστυνομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από καταγγελίες γυναικών στην περιοχή του Φράγματος Καλοχωρίου, όπου έκοβε βόλτες ο Ιρακινός και ορμούσε για να βιάσει όσες γυναίκες έβλεπε να περνούν από την περιοχή!

Οι καταγγελίες ήταν πολλές και έτσι για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 29χρονου άνδρα από το Ιράκ συστάθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, που έφερε εις πέρας την αποστολή, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του αλλοδαπού.

Το τελευταίο διήμερο τρεις γυναίκες είχαν καταγγείλει στην Αστυνομία τις επιθέσεις που δέχθηκαν από τον 29χρονο, περιγράφοντας τις στιγμές τρόμου που έζησαν, ενώ οι δύο περιπτώσεις αφορούσαν απόπειρα βιασμού και η τρίτη επίδειξη γενετικών οργάνων!

Η ειδική ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα προχώρησε σε στοχευμένους ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή του Φράγματος Καλοχωρίου, όπου κατάφερε τελικά να εντοπίσει και να συλλάβει τον 29χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κλοπή.

Τον συνέλαβαν τη στιγμή που πλησίαζε σε μία γυναίκα, η οποία επέστρεφε στο σπίτι από τη δουλειά της και ο Ιρακινός κοίταζε επίμονα δεξιά – αριστερά για να διαπιστώσει αν ήταν μόνοι τους στην περιοχή, αλλά τη στιγμή που τον έπιασαν οι αστυνομικοί φώναζε: «Δεν έκανα τίποτα, ρωτήστε την».

Τον αναγνώρισαν οι τρεις παθούσες και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα