Η Ελένη Μενεγάκη αφήνει (προσωρινά;) τη μικρή οθόνη

Τα σοκολατάκια που κέρασε χθες ανήμερα τη γιορτή της η Ελένη Μενεγάκη τις τηλεθεάτριες και τους τηλεθεατές της είχαν γεύση πικρής σοκολάτας! Αυτή τη μέρα περίμενε η δημοφιλής παρουσιάστρια για να ανακοινώσει στο τηλεοπτικό της κοινό ότι στο τέλος της σεζόν αποχωρεί, όχι μόνο από τον Alpha αλλά και από τη μικρή οθόνη γενικότερα!

Είναι αυτό το τέλος εποχής για τη «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης; Κανείς δεν ξέρει τι σκέφτεται, αλλά από τα λεγόμενά της έγινε αντιληπτό ότι την επόμενη σεζόν θα λείπει από το γυαλί, για να κάνει τα προσωπικά της όνειρα πραγματικότητα.

Μετά το τέλος ενός αφιερωματικού βίντεο για την ίδια, η Ελένη αιφνιδίασε τους πάντες στη χθεσινή εκπομπή της. Με βαθιά συγκίνηση στράφηκε προς τους τηλεθεατές. «Ήμουν πολύ τυχερή, γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαζε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή, γιατί η ζωή έφερε κοντά μου εκλεκτούς, ξεχωριστούς και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή, γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι τα σχεδόν τριάντα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, να κάνω πολλές αλλαγές, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω. Μου αρέσει να αισθάνομαι ασφάλεια, το επιδιώκω στη ζωή μου αυτό» είπε και συνέχισε με νόημα:

«Έτσι φτάσαμε σήμερα, έπειτα από 15 χρόνια εδώ, στον Alpha, να πρέπει να σας στείλω από νωρίς τη μεγάλη αγάπη που έχω μέσα μου για εσάς για τα πολύ πολύ όμορφα χρόνια, στιγμές, καταστάσεις που ζήσαμε όλοι μαζί. Από πέρυσι έχω πάρει μια πολύ σοβαρή απόφαση. Δεν μπορώ να σκεφτώ πάρα πολύ μακριά, αλλά δεν μπορώ να αφήνω και τη ζωή μου στην τύχη. Πάντα ήθελα να βγάζω ένα πρόγραμμα, να παίρνω τον χρόνο μου, να παίρνουν το χρόνο τους και οι άλλοι. Από πέρυσι, λοιπόν, έχω πάρει μια απόφαση, αυτή η χρονιά μου στον Alpha να είναι η τελευταία».

Και κατέληξε: «Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν, όπως κάθε χρόνο. Φέτος το κάνω σήμερα και σας λέω ότι δεν θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα. Η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη. Θέλω να με βρει να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Θα είστε πάντα όλοι στην καρδιά μου και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε».

Την τελευταία εβδομάδα τα σενάρια γύρω από τη μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη έδιναν και έπαιρναν, όχι μόνο προς στην πλευρά του ΑΝΤ1 αλλά και προς άλλα ιδιωτικά κανάλια. Να, όμως, που η ίδια ξάφνιασε τους πάντες λέγοντας «αντίο». Ή μήπως καλή αντάμωση τη σεζόν 2021-2022; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα