Νέο αντιχριστιανικό παραλήρημα του Μόσιαλου!

Ο ημιμαθής άθεος αφιερώνει στους Έλληνες χριστιανούς τη μόλυνση 107 ατόμων σε ναό της Φρανκφούρτης

Με μια νέα επιθετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίζει τον πόλεμο στην Εκκλησία ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος έχει πάρει πολλές φορές ασεβή θέση για τη θεία κοινωνία, αδιαφορώντας για την πίστη των χριστιανών.

Με αφορμή, λοιπόν, δημοσιεύματα στον γερμανικό Τύπο που αναφέρουν ότι αρκετοί άνθρωποι μολύνθηκαν από τον νέο κορονοϊό αφότου συμμετείχαν σε λειτουργία εκκλησίας βαπτιστών στη Φρανκφούρτη, ο κ. Μόσιαλος βρήκε την ευκαιρία να εξαπολύσει μομφές κατά της Εκκλησίας και του ιερού μυστηρίου της θείας μετάληψης.

«Αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν ότι δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει πρόβλημα. Εύχομαι ολόψυχα να ξεπεράσει το πρόβλημα ο επικεφαλής της κοινότητας» τονίζει ο Ηλίας Μόσιαλος πάνω από την ανάρτηση της Deutsche Welle, η οποία αναφέρει: «Η απάντηση στο ερώτημα πώς μολύνθηκαν 107 και πλέον άτομα σε λειτουργία βαπτιστών στη Φρανκφούρτη ενώ τηρήθηκαν, όπως αρχικά ισχυρίστηκαν, όλα τα μέτρα: κατά τη διάρκεια της λειτουργίας οι πιστοί τραγούδησαν και δεν φορούσαν μάσκες. Στην Εντατική, ο επικεφαλής της κοινότητας».

Ο κ. Μόσιαλος, ο οποίος παρουσιάζεται ως εμπειρογνώμονας επί θεμάτων υγείας και πίστης και έχει λόγο ως ειδικός για την αντιμετώπιση του κορονοϊού (για τα εμβόλια και τα φάρμακα), υπήρξε υπουργός και στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου και της κυβέρνησης που μας οδήγησε στα δεσμά του Μνημονίου. Σήμερα, ο ίδιος άνθρωπος αποφαίνεται με έπαρση για κάθε θέμα υγείας αλλά και της Εκκλησίας και με κάθε ευκαιρία εστιάζει σε θέματα που αγγίζουν ευαίσθητες χορδές των Ελλήνων.

Αν και… παντογνώστης όμως, φαίνεται ότι αγνοεί πως η Ορθόδοξη Εκκλησία ισχυρίζεται ότι ο ιός δεν μεταδίδεται κατά τη θεία ευχαριστία. Εξάλλου έχει λάβει -και τηρείται από όλους- κάθε απαραίτητο μέτρο κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, όπως είναι η τήρηση των αποστάσεων και ο περιορισμός του αριθμού πιστών εντός του ναού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα