Ο Νίκος Χατζηνικολάου παραμένει στον ΑΝΤ1 για άλλα δύο χρόνια

O ANT1 δεν θα άφηνε να του φύγει από την τηλεοπτική του στέγη ο Νίκος Χατζηνικολάου και το κύρος που τον συνοδεύει για χρόνια στην ενημέρωση και ο πολύπειρος δημοσιογράφος, μολονότι γράφτηκαν πολλά το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομά του και περί πιθανών μεταγραφών, δεν θα αποχαιρετούσε το κανάλι που είναι στην κορυφή της τηλεθέασης και νούμερο 1 στην αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού.

Χθες στις έξι το απόγευμα με επίσημη ανακοίνωσή του το κανάλι του Αμαρουσίου γνωστοποίησε την ανανέωση του συμβολαίου του πιο δημοφιλούς και αγαπητού newscaster της μικρής οθόνης για τα επόμενα δύο χρόνια στο τιμόνι των ειδήσεων. Το δελτίο Τύπου ήταν λιτό, αλλά τα είπε όλα: «Ο ΑΝΤ1 με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο έγκριτος δημοσιογράφος που έχει βάλει με επιτυχία την προσωπική του σφραγίδα στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού θα είναι στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και για τα επόμενα δύο χρόνια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μαχητικός, ψύχραιμος και αντικειμενικός anchorman από τις 30 Ιανουαρίου 2017 παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ενώ επιπλέον από την περίοδο 2019 έβγαλε ξανά στον αέρα έπειτα από 16 χρόνια απουσίας και με τη συγκατάθεση και τη στήριξη του σταθμού του Θοδωρή Κυριακού την ιστορική εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», η οποία μεμιάς αγκαλιάστηκε από το τηλεοπτικό κοινό με υψηλά ποσοστά θεαματικότητας. Οι καλεσμένοι του δε είναι τα πιο προβεβλημένα άτομα της πολιτικής, καλλιτεχνικής, οικονομικής και αθλητικής ζωής αυτού του τόπου.

Η εβδομαδιαία εκπομπή

Η «δημοκρατία» επικοινώνησε με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος με ευγένεια και χαρά μάς τόνισε ότι το συμβόλαιο με το κανάλι του Αμαρουσίου είναι για δύο χρόνια τόσο για το δελτίο όσο και για την εβδομαδιαία εκπομπή. Ο Νίκος Χατζηνικολάου έδωσε αγώνα όλο αυτό το διάστημα (μαζί με τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του ΑΝΤ1 Κωστή Τσιακανίκα, με τον οποίο έχουν αγαστή και άριστη σχέση) και με τις εκλογές αλλά και τώρα με την πανδημία για να αποδείξουν ότι η ενημέρωση είναι η μεγαλύτερη αξία στο πρόγραμμα ενός σταθμού και κέρδισαν το στοίχημα.

Για τη μιντιακή αγορά ήταν σχεδόν σίγουρο ότι ο Όμιλος ΑΝΤ1 θα έδινε τα χέρια για περισσότερο από έναν χρόνο με τον δημοσιογράφο που πήρε τα ηνία της ενημέρωσης του σταθμού και σιγά αλλά σταθερά έδωσε βήμα και φωνή στις αγωνίες του πολίτη και έκανε το πιο αξιόπιστο, πολυφωνικό δελτίο της εγχώριας τηλεόρασης και άκρως ανταγωνιστικό τόσο στο γενικό σύνολο τηλεθέασης όσο και στα δυναμικά κοινά. Διότι, ως γνωστόν, ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις και ειδικά τον αρχηγό της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα