Κήδεψαν 73χρονο στη Ρόδο, αλλά ήταν ζωντανός!

Στα όρια της μαύρης κωμωδίας κινείται η μακάβρια υπόθεση που συγκλονίζει τη Ρόδο, με κεντρικό πρόσωπο έναν ηλικιωμένο που είχε βρεθεί νεκρός στις 24 Απριλίου σε ένα παράπηγμα όπου κατοικούσε, κηδεύτηκε, αλλά έναν μήνα μετά… αναστήθηκε, καθώς εντοπίστηκε ολοζώντανος!

Σύμφωνα με τη «ροδιακή», δεδομένης της διεύθυνσης και του σημείου όπου βρέθηκε η σορός του αγνώστου, οι αρμόδιες Αρχές υπέθεσαν ότι πρόκειται για έναν 73χρονο που έμενε εκεί και είχε μεταφερθεί πολλές φορές στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Όμως στη σορό, που ήταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, δεν βρέθηκε κάποιο χαρτί που να πιστοποιεί την ταυτότητα και κλήθηκε η Αστυνομία.

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο κι εκεί φαίνεται ότι ένας συγγενής του βεβαίωσε ότι πρόκειται για τον 73χρονο που διέμενε σε εκείνη την αποθήκη. Κατόπιν ενημερώθηκαν όλοι οι συγγενείς και την επομένη έγινε κανονικά η κηδεία του, με τον εκλιπόντα να καταχωρίζεται και επίσημα ως νεκρός.

Όμως το βράδυ της Τρίτης τα παιδιά του ηλικιωμένου ενημερώθηκαν ότι ο υποτιθέμενος νεκρός όχι μόνο δεν ήταν μακαρίτης εδώ κι έναν μήνα, αλλά ζούσε και μάλιστα τον φιλοξενούσε ίδρυμα του νησιού!

Η ιστορία έχει προκαλέσει ανατριχίλα στην τοπική κοινωνία του νησιού και τώρα μένει να διαπιστωθούν η πραγματική ταυτότητα του ατόμου που βρέθηκε στο σημείο της αποθήκης και κηδεύτηκε στις 25 Απριλίου, καθώς και τα αίτια του θανάτου του.

Για την περίεργη αυτή ιστορία μίλησε σοκαρισμένος στον ΑΝΤ1 ο γιος του 73χρονου, ο οποίος δεν είχε επαφές με τον πατέρα του: «Με κάλεσαν από την Αστυνομία για να μου ανακοινώσουν ότι πέθανε ο πατέρας μου. Έγιναν η κηδεία και το μνημόσυνο, και έπειτα από λίγο καιρό, συγκεκριμένα την Τρίτη, δέχτηκα ένα νέο τηλεφώνημα. Με πήραν από το ίδρυμα και μου είπαν ότι ο πατέρας μου ζει! Ήταν μεγάλο το σοκ, δεν το περίμενα» είπε χαρακτηριστικά ο γιος του… νεκροζώντανου Ροδίτη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα