Παρακολουθούσε με GPS όλες τις μετακινήσεις της Ιωάννας!

Η 35χρονη κατασκόπευε την αντίζηλό της, αποθήκευε στο κινητό δεκάδες φωτογραφίες και φαίνεται πως είχε στόχο κι άλλη γυναίκα

Ούτε βήμα δεν έκανε η ανυποψίαστη Ιωάννα χωρίς να το γνωρίζει η γυναίκα που έμελλε να της καταστρέψει το πρόσωπο και τη ζωή! Η 35χρονη Εφη Κ. είχε γίνει κυριολεκτικά σκιά της, παρακολουθώντας μέρα νύχτα πού βρίσκεται, καθώς είχε «σκανάρει» απόλυτα τις κινήσεις της με εφαρμογές high-tech, τοποθετώντας ακόμη και GPS στο αυτοκίνητό της.
Και όπως φαίνεται, η 34χρονη πανέμορφη ξανθιά δεν ήταν ο μόνος στόχος της, καθώς στα ακατάληπτα και χωρίς ροή σκέψης ιδιόχειρα σημειώματά της η 35χρονη με τις σκοτεινές εμμονές «φωτογράφιζε» ως επικίνδυνη αντίζηλο και μια μελαχρινή συνάδελφό της!

Η αγωνία της Εφης Κ. επικεντρωνόταν στο αν κινδύνευε από άλλη γυναίκα η σχέση της με τον 40χρονο Νώντα, όπως προκύπτει από τις χωρίς ειρμό σημειώσεις της που περιλαμβάνονται στη δικογραφία. «Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα… τριχιά. Θα μάθω ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει…» γράφει με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, ενώ διερωτάται αν ταιριάζει ωροσκοπικά με τον 40χρονο φίλο της!

Σε άλλο σημείο στο σημειωματάριο το οποίο διατηρούσε η Εφη γράφει τις ανησυχίες της και τους φόβους της για την «εισβολή» της Ιωάννας στη ζωή της, με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019: «Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον… (σ.σ. το όνομα του 40χρονου)… είμαι αστράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε…» Είναι τότε που άρχισε να παρακολουθεί τις κινήσεις της 34χρονης. Στη συσκευή του κινητού της έχει αποθηκευμένες μόνο φωτογραφίες της «αντιζήλου» της και τόσο πολλές, που κάποιος θα μπορούσε να θεωρήσει ότι αυτό ανήκε στην Ιωάννα! Μεταξύ των εφαρμογών που είχε εγκαταστήσει στα αρχεία του κινητού εντοπίστηκε ένα πρόγραμμα γεωεντοπισμού το οποίο χρησιμοποιούσε για να παρακολουθεί τις κινήσεις της Ιωάννας ή ίσως και του συντρόφου της! Σε άλλο χειρόγραφό της αναφέρει τις σκέψεις που τη βαραίνουν.

«Αυτός, με αυτόν πορεύομαι. Ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει, κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του…» Και συνεχίζει σε άλλο σημείο: «Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;» Και οι σκοτεινές σκέψεις συνεχίζονται: «Θ’ αλλάξω δουλειά και πρέπει να είμαι δυναμική, να προσέχω την υγεία μου γιατί θ’ αρρωστήσω ψυχολογικά. Ό,τι με βασανίζει θα φύγει για να έχω επιτυχία… Αυτός σκέφτεται κάποια πράγματα, αλλά εγώ θα κάνω αλλαγές. Ή θα απομακρύνει λόγω απόστασης ή λόγω πίεσης συναισθηματικής».

Στο παραλήρημά της η 35χρονη Έφη στοχοποιεί εγγράφως τη συγχωριανή της Ιωάννα Π., με την οποία μάλιστα έκανε παρέα και τελικά αποφάσισε να τη «βγάλει από τη μέση» ρίχνοντάς της βιτριόλι, αλλά και ακόμη μία γυναίκα! «Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου».

Η αναφορά στη «μελαχρινή» κάνει τους αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο η Εφη Κ. να σχεδίαζε επίθεση και σε μια γυναίκα από το επαγγελματικό της περιβάλλον! Ενδεχομένως αυτός να ήταν ο λόγος που κράτησε στην κατοχή της την περούκα και την τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε στην επίθεση κατά της Ιωάννας.

Προφυλακίστηκε χωρίς να πει ούτε λέξη στον ανακριτή

Εν μέσω άγριας αποδοκιμασίας από το συγκεντρωμένο πλήθος, πήρε τον δρόμο για τη φυλακή μετά την απολογία της στον ανακριτή η 35χρονη Εφη Κ. για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της άτυχης Ιωάννας πριν από ένα μήνα στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας τήρησε και χθες σιγήν ιχθύος, κάνοντας χρήση του δικαιώματος της σιωπής που της παρέχει ο νόμος.

Η γυναίκα, η οποία με κίνητρο την αρρωστημένη ζήλια φέρεται ότι οργάνωσε και εκτέλεσε με ακρίβεια επαγγελματία το εφιαλτικό σχέδιο με θύμα την 34χρονη Ιωάννα, δεν έλυσε ούτε χθες τη σιωπή της αφήνοντας ακόμη μια φορά αναπάντητα τα ερωτήματα γύρω από την επίθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Άλλωστε, δεν έμεινε παρά μόνο ελάχιστα λεπτά μέσα στο ανακριτικό γραφείο και στη συνέχεια, μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προσωρινή κράτησή της, αποχώρησε συνοδεία αστυνομικής δύναμης για τις Φυλακές Κορυδαλλού.

Κατά την έξοδό της από το Κτίριο 9 της Ευελπίδων πολίτες που βρίσκονταν στο προαύλιο της επιτέθηκαν φραστικά, η ίδια ωστόσο έμεινε ασυγκίνητη. «Δεν ντρέπεσαι καθόλου; Έκλεισες δυο σπίτια. Τους γονείς σου, παλιοθήλυκο, δεν τους σκέφτηκες;» φώναξε μία εκ των συγκεντρωμένων, ενώ οι αστυνομικοί απομάκρυναν άμεσα την κατηγορουμένη προς αποφυγήν επεισοδίων. Η 35χρονη είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια γύρω στις 9.30 το πρωί ντυμένη στα μαύρα, ενώ επιχείρησε να κρύψει το πρόσωπό της από τον φωτογραφικό φακό καλύπτοντας το κεφάλι της με ένα μαύρο μαντίλι.

«Η εντολέας μου, λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία, τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε, και προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα» δήλωσε ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Την ίδια ώρα παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο η 35χρονη κατηγορούμενη να αιτηθεί το επόμενο διάστημα τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα