Λαϊκό Λαχείο: Η κλήρωση της Τρίτης 30 Ιουνίου θα αναδείξει μόνο νικητές

Σίγουρα κέρδη 5 ευρώ σε κάθε πεντάδα και τζακ ποτ 3.500.000 ευρώ

Η αυριανή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, με τζακ ποτ 3.500.000 ευρώ, θα αναδείξει μόνο νικητές, καθώς όλοι οι λαχνοί θα κερδίσουν κάποιο ποσό, όποιος και αν είναι ο λήγοντας αριθμός τους.

Μέσω της ειδικής ενέργειας «Όλοι οι λήγοντες κερδίζουν», η κλήρωση 26, θα μοιράσει σίγουρα κέρδη 5 ευρώ στην πεντάδα σε όλους τους παίκτες, ακόμη και αν δεν πετύχουν τον πρώτο λήγοντα για κέρδη 20 ευρώ ή τον δεύτερο (λήγοντας+1) των 10 ευρώ. Κι αυτό διότι οι υπόλοιποι οκτώ λήγοντες θα κερδίσουν από 5 ευρώ. Έτσι, όλοι οι παίκτες του Λαϊκού Λαχείου θα πάρουν πίσω τουλάχιστον το 50% των χρημάτων τους για κάθε πεντάδα.

Στα κέρδη που διεκδικούν οι παίκτες συμπεριλαμβάνονται το έπαθλο των 100.000 ευρώ, καθώς και ο Μεγάλος Λαχνός που μοιράζει 1.097.100 ευρώ.

Οι κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στις 19:00 και μεταδίδονται ζωντανά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα