Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στη χλιδάτη βίλα του ψευτογιατρού

Συνεχίζονται οι εξονυχιστικές έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, που θεωρούν ότι υπάρχει ακόμα πολύ ψωμί στον βίο και στην πολιτεία του Νίκου Κοντοστάθη, ο οποίος παρίστανε τον γιατρό-σωτήρα αποσπώντας τεράστια χρηματικά ποσά και στέλνοντας στον θάνατο όσους εμπιστεύονταν τα «μαντζούνια» του και διέκοπταν τη θεραπεία τους.

Νέες περιπτώσεις εμφανίζονται η μία μετά την άλλη κι έτσι οι αστυνομικοί έκαναν νέο «ντου» στη χλιδάτη βίλα του 47χρονου αλμπάνη στο Κορωπί, προσπαθώντας να εντοπίσουν το τεράστιο κομπόδεμα που υπολογίζεται ότι είχε συγκεντρώσει, αφού από κάθε θύμα αποσπούσε χιλιάδες ευρώ με την υπόσχεση ότι θα το γλιτώσει από τον καρκίνο.

Με ανιχνευτές μετάλλων και ειδικά εκπαιδευμένο στον εντοπισμό χρημάτων σκύλο, οι αστυνομικοί ερεύνησαν επί ώρες τα περίπου 1.000 τετραγωνικά της βίλας-φρούριο, καθώς θεωρούν ότι κάπου έχει κρύψει τα χρήματα, αφού ο «Δρ. Χάρος» δεν έχει λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα. Η έρευνα θα επαναληφθεί, καθώς το οικόπεδο γύρω από τη βίλα, που έχει παραχωρήσει στα παιδιά του, έχει έκταση 3,5 στρεμμάτων και δεν αποκλείεται να έχει φυλαγμένα σε κρύπτη τα χρήματα των θυμάτων του. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και ένας ανιχνευτής μετάλλων.

Παράλληλα, αρχίζει έρευνα για να διαπιστωθεί εάν ο κομπογιαννίτης είχε προβλέψει να στείλει τα χρήματα στο εξωτερικό, σε κάποια offshore εταιρία ή ακόμα και σε θυρίδες, ενώ αναζητούνται τυχόν σημειώσεις και οτιδήποτε έχει σχέση με τη δράση του. Οι καταγγελίες για τον ψευτογιατρό έχουν ξεπεράσει τις 100 και οι αστυνομικοί συνεχίζουν εντατικά να παίρνουν καταθέσεις.

Όπως έκανε γνωστό ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, εκπροσωπεί δύο νέα θύματα του Νίκου Κοντοστάθη. Στη μία περίπτωση πρόκειται για Ροδίτη, ο οποίος καταγγέλλει ότι χειρουργήθηκε από τον γιατρό «μαϊμού» και «τρεις συνεργούς του, γιατρούς της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών»! Η επέμβαση κράτησε 12 ώρες και του αφαίρεσαν ένα πλευρό, τοποθέτησαν στο σώμα του ένα εργαλείο, που το ονόμασαν «κλωβό», και, ενώ είχε ήδη βαρύ τραυματισμό από πτώση με αλεξίπτωτο, δυσχέραναν την κατάσταση της υγείας του, αφήνοντάς τον ανάπηρο σε ποσοστό 92% και καθηλωμένο σε καροτσάκι! Το δεύτερο θύμα καταγγέλλει ότι με την καθοδήγηση του κομπογιαννίτη απατεώνα χορήγησε στον πατέρα του επικίνδυνη θεραπεία, η οποία όχι μόνο δεν θεράπευσε τον καρκίνο, αλλά προκάλεσε τον θάνατό του!

Για τις δύο αυτές περιπτώσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση το δικηγορικό γραφείο, μελετά τη δυνατότητα επέκτασης του κατηγορητηρίου «εις βάρος του κατηγορουμένου και κάθε συνεργού του, πέραν του αδικήματος της απάτης, για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης στην περίπτωση του πρώτου εντολέα μας και για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο στην περίπτωση του δεύτερου εντολέα μας. Στην πρώτη περίπτωση οι προβλεπόμενες ποινές έχουν ανώτατο όριο τα 15 χρόνια και στη δεύτερη την ισόβια κάθειρξη».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα