Ένα webinar «εργαλείο» για τον Αναπτυξιακό Νόμο 4399/2016

Ο Αναπτυξιακός Νόμος 4399/2016 αποτελεί βασικό μοχλό ανάπτυξης επενδύσεων στην Ελλάδα για πάνω από 20 έτη προσφέροντας κίνητρα ενίσχυσης του επενδυτικού κεφαλαίου τόσο για τον εκσυγχρονισμό όσο και για την ίδρυση μιας επιχείρησης σε ολόκληρη την επικράτεια.

Πέραν των δράσεων που έχει σχεδιάσει το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων εν μέσω πανδημίας λόγω Covid-19, ο Αναπτυξιακός Νόμος αποτελεί μοναδικό χρηματοδοτικό εργαλείο με ενίσχυση έως 55% του προϋπολογισμού μιας επένδυσης.

Κατά τη διάρκεια του executives’ webinar που διοργανώνει η ethosBUSINESS σε συνεργασία με τη ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, θα παρουσιάσουμε το περιβάλλον των επενδύσεων σήμερα και θα αναλύσουμε τα καθεστώτα ενίσχυσης «Γενική Επιχειρηματικότητα» και «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» ενώ θα επισημάνουμε τα κρίσιμα σημεία τα οποία πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι επενδυτές για την βέλτιστη αξιοποίηση των κινήτρων που προσφέρει ο Αναπτυξιακός Νόμος 4399/2016.

Ομιλητές:

– Κωνσταντίνος Κόλλιας, Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας
– Καθ. Αναστάσιος Ζαγοριανός, Partner ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΕ (Diadikasia Business Consulting)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα