«Πλούτισε» ξαφνικά η 33χρονη!

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει τα υπέρογκα χρηματικά ποσά που ξόδευε η 33χρονη κατηγορούμενη για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας. Η προέλευσή τους εξετάζεται προσεκτικά, καθώς οι αστυνομικοί εξακολουθούν να ερευνούν το ενδεχόμενο πίσω από την απαγωγή της μικρής από τη γυναίκα που έχει ήδη προφυλακιστεί στις Φυλακές του Ελεώνα Θηβών να κρύβεται κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προκαλούν ιδιαίτερο προβληματισμό στους αστυνομικούς οι αγορές στις οποίες προέβη η 33χρονη Ειρήνη Μούρθου, στο διάστημα που κρατούσε τη Μαρκέλλα παρά τη θέλησή της. Είναι, μάλιστα, εντυπωσιακό ότι μέσα σε μόνο μία μέρα φέρεται ότι αγόρασε εσώρουχα αξίας 1.800 ευρώ! Οταν ρωτήθηκε από την υπάλληλο του καταστήματος για το νούμερο των εσωρούχων, η «κοκκινομάλλα» απάντησε ότι ήθελε το πιο μικρό που διατίθεται, με τη δικαιολογία ότι το προόριζε για μία μικροκαμωμένη φίλη της και όχι για την ίδια!

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εξετάζουν εξονυχιστικά τους τραπεζικούς λογαριασμούς της 33χρονης κατηγορουμένης, προσπαθώντας να ανακαλύψουν στοιχεία που θα πιστοποιούν την πιθανή συμμετοχή της σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, ως και τον περασμένο Μάρτιο, η γυναίκα βρισκόταν σε άθλια οικονομική κατάσταση και ξαφνικά μπόρεσε να εξοφλήσει λογαριασμούς χιλιάδων ευρώ, αγόρασε ακριβά ρούχα, υπολογιστές και κινητά! Ακόμα και άνθρωποι του περιβάλλοντός της απορούσαν πού κατάφερε να βρει τόσα χρήματα και να καλύψει της ανάγκες της.

Ωστόσο, κατά την απολογία της η 33χρονη υποστήριξε ότι η ξαφνική οικονομική της επιφάνεια προήλθε από ροζ ραντεβού, τα οποία, όπως ισχυρίστηκε, έκλεινε για λογαριασμό της ο πρώην σύζυγός της. Ο ίδιος, όμως, όχι μόνο αρνείται τις κατηγορίες, αλλά κατάθεσε και μήνυση σε βάρος της για συκοφαντική δυσφήμηση.

Την ίδια ώρα, η κατηγορουμένη ζήτησε μέσα από τις φυλακές ραδιόφωνο για να ακούει μουσική, βιβλία και ρούχα. Μάλιστα, έδειξε ενδιαφέρον για τη μικρή Μαρκέλλα, ρωτώντας τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους για την κατάσταση της υγείας της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα