Η Τρίτη φέρνει κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ με 5,2 εκατ. ευρώ

Μέχρι τις 21:30 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ και οnline

Άλλη μια Τρίτη με τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ και το ποσό που θα μοιράσει η αποψινή κλήρωση του παιχνιδιού σε έναν ή περισσότερους μεγάλους νικητές που θα μαντέψουν τους τυχερούς «5+1» αριθμούς είναι τουλάχιστον 5,2 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά από δώδεκα συνεχόμενες κληρώσεις, δεν έχει βρεθεί μεγάλος νικητής στην πρώτη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ. Δεν ισχύει το ίδιο, όμως και για τη δεύτερη κατηγορία, στην οποία 16 τυχεροί παίκτες έχουν ήδη μοιραστεί συνολικά 749.744 ευρώ.

Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ που θέλουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο έχουν προθεσμία έως τις 21:30 απόψε για να καταθέσουν τα δελτία τους. Η κατάθεση δελτίων γίνεται στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, καθώς και διαδικτυακά μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ (διαθέσιμη εδώ).

Περισσότερα από 60 εκατ. ευρώ σε κέρδη συνολικά

Από την αρχή του χρόνου το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ έχει μοιράσει συνολικά 60.493.975 ευρώ. Στην πρώτη κατηγορία έχουν βρεθεί 8 νικητές, η οποία μοιράστηκαν 33.689.492 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα