Επίθεση φρίκης με τσεκούρι

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται καρέ-καρέ η στιγμή της σύλληψης του 67χρονου οδηγού ταξί στην Καλλιθέα, ο οποίος επιτέθηκε με τσεκούρι στην 54χρονη σύζυγό του τραυματίζοντάς τη σοβαρά και στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, υπό το βλέμμα των γειτόνων του και των αστυνομικών!

Στην αρχή του οπτικοακουστικού υλικού, που όμοιά του έχουμε δει κατά καιρούς στην αμερικανική τηλεόραση, ύστερα από επεισοδιακές συλλήψεις αδίστακτων κακοποιών, διακρίνεται ο 67χρονος αυτοκινητιστής να περνάει ατάραχος τον δρόμο λίγο μετά τη φρικιαστική επίθεση σε βάρος της συζύγου του. Τουλάχιστον τρεις αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης τον έχουν περικυκλώσει, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής, που άκουσαν τη φασαρία και βγήκαν έξω, παρακολουθούν σοκαρισμένοι, με κάποιους εξ αυτών να είναι έτοιμοι να επέμβουν. Ανάμεσά τους και ένας εξαγριωμένος άνδρας, ο οποίος διακρίνεται κάποια στιγμή να κινείται απειλητικά προς τον δράστη, κραδαίνοντας ένα μεγάλο καδρόνι!

Στο επόμενο πλάνο του βίντεο, που έφερε στο φως της δημοσιότητας τηλεοπτικός σταθμός, εμφανίζεται αιμόφυρτος και πεσμένος στην άσφαλτο ο 67χρονος ταξιτζής, ενώ ένας αστυνομικός στέκεται από πάνω του, απαγορεύοντας στον κόσμο να πλησιάσει!
Η ανατριχιαστική επίθεση, που φέρνει στον νου εικόνες από την «Ψυχώ» του Χίτσκοκ, συνέβη λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο 67χρονος οδηγός ταξί και πατέρας δύο παιδιών, σε κατάσταση αμόκ, όρμησε με ένα τσεκούρι εναντίον της 54χρονης συζύγου του έξω από το διαμέρισμά τους επί της οδού Σαπφούς, στην Καλλιθέα.

Άρχισε να τρέχει

Στη θέα του άντρα της, ο οποίος απειλούσε να τη σκοτώσει, η γυναίκα άρχισε να τρέχει έντρομη στον δρόμο, καλώντας σε βοήθεια. Όμως ο παρανοϊκός ταξιτζής την καταδίωξε και, σύμφωνα με μαρτυρίες, στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Αραπάκη την πρόλαβε, καταφέρνοντάς της πολλαπλά χτυπήματα στον σβέρκο και στην πλάτη, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων που είχαν βγει στα μπαλκόνια τους!

Λίγη ώρα αφότου η άτυχη γυναίκα σωριάστηκε στην άσφαλτο, ο 67χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος βρισκόταν ακόμα σε κατάσταση παροξυσμού, έστρεψε το τσεκούρι στον εαυτό του, καταφέροντας χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα του!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο δράστης της αιματηρής επίθεσης αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας, αλλά και αλκοολισμού. Όταν η σύζυγός του, η οποία δεν μπορούσε να αντέξει άλλο αυτήν την κατάσταση, του ζήτησε ακόμη μία φορά να πάρουν διαζύγιο, βγήκε εκτός εαυτού και αποφάσισε να την περιμένει έξω από το σπίτι τους για να της επιτεθεί με το τσεκούρι!

Τόσο ο δράστης όσο και το θύμα νοσηλεύονται στον «Ερυθρό Σταυρό» δίνοντας μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα