Φρικτό τροχαίο στην παραλιακή, με νεκρό αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ.

Στην Εντατική ο 25χρονος συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας

Στο πένθος βύθισε την ΕΛ.ΑΣ. ο θανάσιμος τραυματισμός ενός αστυνομικού της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής και ο σοβαρός τραυματισμός του συνοδού του σε τροχαίο, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους στην παραλιακή λεωφόρο. Οι δύο μοτοσικλετιστές είχαν λάβει σήμα του Κέντρου για συνδρομή σε πυρκαγιά σε οικοπεδικό χώρο, στο ύψος του Αγίου Κοσμά στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του ΤΟΤΑ, το ένα υπηρεσιακό δίκυκλο συγκρούστηκε με δύο οχήματα κατά την άφιξή τους στο σημείο, καθώς το ένα όχημα φέρεται ότι του έκλεισε τον δρόμο και το δεύτερο εμβόλισε την υπηρεσιακή μηχανή, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό των δύο αστυνομικών, που διακομίστηκαν αιμόφυρτοι στο Ασκληπιείο Βούλας και εισήχθησαν διασωληνωμένοι στην ΜΕΘ.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 33χρονος αστυνομικός Βαγγέλης Νοϊδης, που ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ ο 25χρονος συνοδός του, που είχε ενταχθεί πριν από λίγους μήνες στην Αστυνομία, παραμένει για νοσηλεία στην Εντατική του Ασκληπιείου.

Συγκλονισμένοι οι αστυνομικοί μέλη της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής αποχαιρέτησαν τον συνάδελφό τους, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να εκτελέσει το καθήκον του.

«Ο συνάδελφός μας Βαγγέλης επέλεξε τον δρόμο της προσφοράς στον συνάνθρωπο και της προστασίας του κοινωνικού συνόλου, και θυσίασε τη ζωή του στον βωμό του καθήκοντος, σήμερα 9/9/20.

Θερμά συλλυπητήρια, ευχές για κουράγιο και δύναμη στους οικείους του» αναφέρουν, μεταξύ άλλων, συνάδελφοί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η σκέψη όλων είναι στη σύζυγό του και στα δύο ανήλικα παιδιά του.

Την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος ανέλαβε η Τροχαία Ελληνικού.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα