Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Πρότυπα Φροντιστήρια ΡΟΠΗ: 40 χρόνια πρώτο σε επιτυχίες

Η επιλογή του φροντιστηρίου είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της εκπαίδευσης του κάθε μαθητή. Το φροντιστήριο ήταν και είναι ο μοναδικός εκπαιδευτικός φορέας που αναλαμβάνει ευθύνη και δέσμευση έναντι της ελληνικής οικογένειας για την επιδίωξη ενός συγκεκριμένου στόχου και δημιουργεί μια διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με τους μαθητές και την οικογένεια.

Τα φροντιστήριά Ροπή επί 40 χρόνια παρέχουν με συνέπεια και υπευθυνότητα ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών, σχεδιασμένα με λεπτομέρεια από την πρώτη εκπαιδευτική ώρα, αλλά και καθηγητές με όρεξη, επαγγελματισμό, πολύτιμη διδακτική εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση. Τα τμήματα είναι ολιγομελή και ομοιογενή με μέριμνα για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά, ενώ υπάρχει ουσιαστική αμφίδρομη σχέση καθηγητή-μαθητή.

Αυτό που κάνει τα φροντιστήρια Ροπή να ξεχωρίζουν, η προσωπική παρακολούθηση απόδοσης κάθε μαθητή ,οι προσωπικές συναντήσεις για θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, αλλά και η συνολική στήριξη των μαθητών μας μέχρι τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου. Λόγω όλων των παραπάνω, τα φροντιστήρια Ροπή , αποδεικνύουν έμπρακτα την επιτυχία των μαθητών τους στο 100% σε όποιον κλάδο κι αν επιλέξουν.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών τα φροντιστήρια Ροπή, κάνουν κανονικά τα μαθήματά τους, είτε με φυσική παρουσία είτε διαδικτυακά για όσους το επιλέξουν.

Διεύθυνση Σπουδών : Αφοί Πατσάκη

Α. Κολοκοτρώνη και Γυφτοπούλου 9 (Αφετηρία Λεωφορείων), Κεντρική πλατεία Χαλανδρίου

Β. Κώστα Βάρναλη 2-4, Πλατεία Δούρου , Χαλάνδρι

Τηλ: 210 68.54.228 – 210 68.32.676 – 210 68.14.952

www.ropi-patsakis.gr

email :[email protected]

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ