Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Μεγάλος διαγωνισμός χριστουγεννιάτικου διηγήματος από τη δημοκρατία!

■ Οι λογοτεχνικοί διαγωνισμοί της «δημοκρατίας» έχουν γίνει πλέον θεσμός, τον οποίον έχουμε κάθε λόγο να υπηρετήσουμε, να ενδυναμώσουμε και να βελτιώσουμε. Οπως έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν, η «δημοκρατία» θέλει να ενθαρρύνει την προσωπική συμμετοχή στη λογοτεχνική παραγωγή της πατρίδας μας και να αναδείξει συγγραφείς. Γι’ αυτό προκηρύσσει ακόμα έναν διαγωνισμό χριστουγεννιάτικου διηγήματος.

■ Από σήμερα κιόλας μπορείτε να στέλνετε τα χριστουγεννιάτικα διηγήματά* σας στο e-mail [email protected] με την επισήμανση «ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ» – δείτε τα καλύτερα από αυτά να δημοσιεύονται στη «δημοκρατία» και κερδίστε πλούσια δώρα!

*ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  1. Κάθε διήγημα πρέπει να έχει έκταση από 600 έως 800 λέξεις. Το περιεχόμενό του θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του είδους «χριστουγεννιάτικο διήγημα». Μαζί με το κείμενο πρέπει να υπάρχει σε ξεχωριστό αρχείο (word) το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση και το τηλέφωνο του συμμετέχοντα. Τα στοιχεία επικοινωνίας των συγγραφέων δεν θα γνωστοποιούνται στην κριτική επιτροπή.
  2. Η γλώσσα συμμετοχής είναι η ελληνική. Κείμενα σε άλλες γλώσσες ή greeklish δεν γίνονται δεκτά.
  3. Δεν γίνονται δεκτά χειρόγραφα.
  4. Κάθε δημιουργός μπορεί να συμμετέχει με όσα διηγήματα επιθυμεί. Ωστόσο, στην τελική δεκάδα των κριθέντων ως καλύτερα θα υπάρχει μόνο ένα έργο από κάθε συγγραφέα.
  5. Ο αποστολέας με τη συμμετοχή του εγγυάται και βεβαιώνει ότι τα πνευματικά και ηθικά δικαιώματα του διηγήματος ή των διηγημάτων τού ανήκουν, είναι αδημοσίευτο/α και εκχωρεί το δικαίωμα αναπαραγωγής από την έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «δημοκρατία» και από τα λοιπά ΜΜΕ της εταιρίας ΕΣΤΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΜΜΕ Α.Ε.
  6. Δεν πρέπει να αποσταλούν διηγήματα τα οποία έχουν σταλεί ξανά σε διαγωνισμό της «δημοκρατίας» ή σε οποιοδήποτε άλλο ενημερωτικό μέσο ή σε φορέα – ιδιωτικό ή δημόσιο.
  7. Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «δημοκρατία» και από τα λοιπά ΜΜΕ της εταιρίας ΕΣΤΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΜΜΕ Α.Ε. δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό. Τυχόν συμμετοχές τους μπορούν να γίνουν δεκτές μόνος ως εξωδιαγωνιστικές.

Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές έως τις 30 Νοεμβρίου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ