Κορονο… όργια από παίκτες του Ολυμπιακού σε ξενοδοχείο

Συλλήψεις και πρόστιμα από την ΕΛ.ΑΣ για το ξέφρενο πάρτι με σεξοβόμβες και καλλονές στην ταράτσα του «Athenaeum Smart»

Άφθονο αλκοόλ, καλλίγραμμες χορεύτριες, σεξοβόμβες και καλλονές με αναλογίες που κόβουν την ανάσα, έντονη μουσική με επιλογές επαγγελματία dj και πλήρης… αδιαφορία για το lockdown και τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού, ακόμη και από ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, συνέθεταν το σκηνικό του ξέφρενου πάρτι στο roof garden του ξενοδοχείου «Athenaeum Smart» στον Νέο Κόσμο, που προκάλεσε την επέμβαση της Αστυνομίας με συλλήψεις και πρόστιμα!

Κάποιοι θεώρησαν ότι, κόντρα σε κάθε προσπάθεια προστασίας της δημόσιας υγείας και μόλις τη δεύτερη μέρα εφαρμογής των μέτρων, προείχε η διασκέδασή τους και ξεσάλωσαν στο κορονο-πάρτι σαν να μην υπήρχε… αύριο! Υπολόγιζαν, όμως, χωρίς τους περιοίκους, οι οποίοι ενοχλήθηκαν από τη δυνατή μουσική και ειδοποίησαν το τηλεφωνικό κέντρο της Αμεσης Δράσης στις 2.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Κατά την έφοδο της Αστυνομίας στο ξενοδοχείο επί της λεωφόρου Συγγρού 127 το πάρτι πήρε άδοξο τέλος και η μουσική σταμάτησε απότομα! Οι αστυνομικοί εντόπισαν 31 άτομα, τα οποία συμμετείχαν και προσπάθησαν να κρυφτούν ακόμα και στις τουαλέτες, και αντίκρισαν έκπληκτοι μεταξύ των προσκεκλημένων ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που διασκέδαζαν γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια το lockdown, αλλά και τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας τους που απαγορεύει το ξενύχτι!

Επισήμως από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έχουν ανακοινωθεί μόνο τα ονόματα των Φιλίπε Μπρούνο, Ρούμπεν Σεμέντο και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πάρτι συμμετείχαν και άλλα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται.

Σε όλους τους συμμετέχοντες (και στους παίκτες του Ολυμπιακού) επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας, ενώ στο ξενοδοχείο βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ και ο χώρος του σφραγίστηκε καθώς του επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας διάρκειας 15 ημερών. Μάλιστα, από τα ξημερώματα της Δευτέρας υπάρχει εμφανής παρουσία αστυνομικών έξω από αυτό.

Η 24χρονη κόρη του ιδιοκτήτη Β.Π. συνελήφθη ως διοργανώτρια. Η νεαρή γυναίκα οδηγήθηκε στο τμήμα Ακρόπολης στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ. (περί διάδοσης κορονοϊού) και για διατάραξη κοινής ειρήνης. Οπως αναφέρεται στο επίμαχο άρθρο, η παράβαση είναι πλημμέλημα. Ωστόσο, στην τρίτη παράγραφο επισημαίνεται ότι, εφόσον διαπιστωθεί ότι θα νοσήσει ή καταλήξει κάποιο άτομο συνεπεία της διοργάνωσης, η κατηγορία μετατρέπεται σε κακούργημα. Η 24χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον της, παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο. Ομως η δίκη πήρε αναβολή για τις 19 Νοεμβρίου λόγω απουσίας των μαρτύρων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα