MasterChef με εσώκλειστους λόγω Covid-19

Υπό τον φόβο του νέου κύματος της πανδημίας, οι υποψήφιοι σεφ θα κλειστούν στο σπίτι και δεν θα βγουν έξω

Από το να τινάξει ο κορονοϊός το πιο δημοφιλές πρόγραμμα της τηλεόρασης στον αέρα, σύμφωνα και με το TV Year Book της Νielsen για το 2019-20, το «MasterChef», το Star Channel προσανατολίζεται στο να κλείσει στους υποψήφιους σεφ σε ένα σπίτι και να μη βγουν έξω από αυτό!

«Big Brother» θα γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, το ριάλιτι μαγειρικής του Star, το οποίο θα μας κρατήσει συντροφιά από τη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν τον Γενάρη του 2020, και αυτό για την ασφάλεια και την υγεία των παικτών.

Με φουλ τις μηχανές άρχισε, σύμφωνα με πληροφορίες, την προετοιμασία του το «MasterChef» του Star, με στόχο να μπορέσει να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Ιανουαρίου. Μάλιστα, εξαιτίας της πανδημίας το κανάλι αποφάσισε να αρχίσει τις προετοιμασίες έναν μήνα νωρίτερα. Έτσι, τέλος Οκτωβρίου ξεκίνησαν τα precasting (προεπιλογές) των παικτών.

Φιλοδοξία του σταθμού είναι να τελειώσουν τον μεγαλύτερο όγκο των γυρισμάτων μέσα στον Δεκέμβριο, ώστε όταν κάνει πρεμιέρα το σόου να έχει ένα μεγάλο στοκ επεισοδίων.

Την ίδια τακτική ακολούθησαν το καλοκαίρι και με το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», καθώς έγιναν εντατικά γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος το σόου να σταματήσει σε ενδεχόμενο lockdown.

Ειδικά για το «MasterChef» το κανάλι της Κηφισιάς έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι μετακινήσεις των παικτών. Τα μαγειρικά ταξίδια και οι δοκιμασίες εκτός πλατό δεν θα μπορούν να γίνουν και έτσι φέτος θα δούμε όλες τις δοκιμασίες στο στούντιο.

Το «MasterChef» ουσιαστικά θα ακολουθήσει τη λογική του «Βig Βrother», ώστε οι παίκτες που θα μένουν στο σπίτι να είναι όσο πιο απομονωμένοι γίνεται. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποφεύγονται οι μετακινήσεις και να μην μπαινοβγαίνει πολύς κόσμος στον χώρο του γυρίσματος.

Στο «MasterChef», σε αντίθεση με το «Big Brother», οι κάμερες δεν γράφουν τους διαγωνιζομένους επί 24 ώρες το 24ωρο, αλλά υπάρχει συνεργείο που μπαίνει καθημερινά στο σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που παρουσιαστεί κρούσμα θα πρέπει να απολυμανθεί το σπίτι και να μπουν σε καραντίνα οι παίκτες.Αυτή την περίοδο στο Στούντιο Καραμάνος κατασκευάζεται καινούργιο σκηνικό, που, όπως μας λένε βασικά στελέχη του Star, είναι φαντασμαγορικό!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα