«Έσβησε» από κορονοϊό ο 39χρονος dj Δημήτρης Μπέλλος

Θλίψη στον χώρο της διασκέδασης έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο μουσικός παραγωγός Δημήτρης Μπέλλος, περισσότερο γνωστός ως dj Decibel, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών, έχοντας δώσει σκληρή μάχη με τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός μουσικός παραγωγός πρέπει να κόλλησε τον ιό τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου στο μαγαζί στο οποίο εργαζόταν την τελευταία περίοδο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως εκτός από τον ίδιο, θετικοί στον ιό βρέθηκαν και άλλοι δέκα εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο μαγαζί, το οποίο έκλεισε για λίγες μέρες λόγω των κρουσμάτων. Στις 19 Οκτωβρίου ο Δημήτρης Μπέλλος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» έχοντας βαριά δύσπνοια. Μάλιστα, οι μετρήσεις του οξυγόνου του άγγιζαν μετά βίας το 89% της φυσιολογικής οξυγόνωσης.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα, ο dj δεν βγήκε νικητής από τον αγώνα με τον ιό, τον οποίο έδινε για 20 συνεχόμενες μέρες.

Συγκλονιστική είναι η δήλωση που έκανε στο protothema.gr, o επίσης dj Δημήτρης Μαχαίρας, ο οποίος ήταν συνεργάτης και φίλος του. «Είχαν ματώσει τα πνευμόνια του, δεν μπορούσε να αναπνεύσει» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά. Μάλιστα, στα τέλη Σεπτεμβρίου, λίγες μέρες προτού νοσήσει, είχε δημοσιοποιήσει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του δεύτερου παιδιού του.

Συγκεκριμένα, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία από το μαιευτήριο, «συνοδεύοντάς» τη με ένα γλυκό μήνυμα προς τη σύζυγό του. «Η Παναγία με ευλόγησε να είμαι ευτυχισμένος στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ για όλα ζωή μου» είχε γράψει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα