Πλακιωτάκης: Βρέθηκε θετικός, νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό

Σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, στον 9ο όροφο του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, νοσηλεύεται από το Σάββατο με υψηλό πυρετό ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος είχε βρεθεί λίγες ημέρες νωρίτερα θετικός στον κορονοϊό. Σύμφωνα με τους γιατρούς της μονάδας, η κατάσταση της υγείας του δεν κρίνεται σοβαρή, ωστόσο νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

«Οι γιατροί μού συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκειμένου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντά μου» σημείωσε χθες σε ανάρτησή του ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Πλακιωτάκης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Στην αρχή παρέμενε σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι του, αλλά οι γιατροί τού συνέστησαν να μεταβεί στον Ευαγγελισμό, καθώς εμφάνισε υψηλό πυρετό.

Ως εκ τούτου, στις 19.45 το Σάββατο πήγε με το αυτοκίνητό του στη νοσοκομειακή μονάδα, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Τις επόμενες ώρες ο υπουργός Ναυτιλίας αναμένεται να κάνει αξονική τομογραφία και μια σειρά από άλλες εξετάσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν, δεδομένου ότι η κατάστασή του δεν κρίνεται σοβαρή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα