Λαμία: Αγροτικό παρέσυρε ντελιβερά και τον εγκατέλειψε

Την ώρα που οι διανομείς από τα καταστήματα τροφίμων που κάνουν ντελίβερι τρέχουν και δεν προλαβαίνουν με την αυξημένη δουλειά λόγω της καραντίνας, υπάρχουν και ανεγκέφαλοι που δεν σέβονται τον αγώνα τους. Ο λόγος για τον οδηγό ενός αγροτικού οχήματος ο οποίος τράκαρε με έναν ντελιβερά στη Λαμία, τον χτύπησε, αλλά, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, τον εγκατέλειψε και έφυγε.

Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης έξω από ένα σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στην οδό Χατζηδάκη, στο Παγκράτι Λαμίας. Ο διανομέας πήγαινε να παραδώσει παραγγελία, όταν ξαφνικά ένα ασημί αγροτικό φορτηγάκι βγήκε από το πάρκινγκ του καταστήματος, χωρίς ο οδηγός να ελέγξει, με αποτέλεσμα ο ντελιβεράς να φρενάρει απότομα.

Ωστόσο το μηχανάκι ανατράπηκε, σύρθηκε στο οδόστρωμα και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο, ενώ ο άτυχος διανομέας έμεινε τραυματισμένος στο έδαφος. Ο οδηγός του αγροτικού αρχικά σταμάτησε δίπλα στις γραμμές του τρένου και κατέβηκε από το όχημα για λίγο, όμως με αστραπιαίες κινήσεις μπήκε ξανά στο φορτηγάκι, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε!

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον αιμόφυρτο νεαρό στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Τροχαία, οι άνδρες της οποίας εξετάζουν υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων της περιοχής σε μια προσπάθεια να «διαβάσουν» τον αριθμό κυκλοφορίας του αγροτικού, ενώ, παράλληλα, παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα