Κίνηση υψηλού συμβολισμού της παράταξης Κουριαννίδη στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης

Δωρεά ανθρωπιάς με τη συμμετοχή δύο πολιτιστικών συλλόγων

Άριστη πρωτοβουλία από τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης «Θεσσαλονίκη, Πόλη Ελληνική», με επικεφαλής τον Γιάννη Κουριαννίδη, καθώς οργάνωσαν μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού αλλά και ουσίας, σε συνεργασία με τα πολιτιστικά σωματεία Δεσμοί Ελλήνων και Γαλάζιες Ακτίνες.

Επισκέφθηκαν το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, μοίρασαν άνθη και γλυκίσματα στο προσωπικό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, ως έκφραση ευγνωμοσύνης για το δύσκολο έργο που αυτό επιτελεί, ενώ πρόσφεραν και ιατρικό υλικό, που περιλάμβανε εκατοντάδες ουροσυλλέκτες και καθετήρες για τις ανάγκες των ιατρείων.

Η δράση αυτή, η οποία χαροποίησε τους νοσοκομειακούς γιατρούς, θα επαναληφθεί και σε άλλα νοσοκομεία της πόλης, ενώ ο επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη, Πόλη Ελληνική», δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κουριαννίδης προέβη στην εξής δήλωση: «Προχωρήσαμε στην εκδήλωση αυτή σε συνεργασία με δύο δραστήρια σωματεία της πόλης μας, θεωρώντας πως αυτή είναι μια αυτονόητη κοινωνική δράση, ειδικά στους δύσκολους αυτούς καιρούς, που τόσο το σύστημα υγείας όσο και οι συνάνθρωποί μας έχουν αυξημένες ανάγκες. Καλή δύναμη σε όλους για τη συνέχεια των δύσκολων ημερών που ζούμε».

Είναι γεγονός ότι οι γιατροί και οι νοσοκόμοι ένιωσαν μεγάλη χαρά βλέποντας τα στελέχη της παράταξης του δήμου να δείχνουν έμπρακτα ότι τους σκέφτονται σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούν μέσα στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και ευχαρίστησαν τον επικεφαλής Γιάννη Κουριαννίδη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα