Ο Αντώνης Βαρθολομαίος CEO της Παγκρήτιας Τράπεζας

Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην Παγκρήτια Τράπεζα αναλαμβάνει από τις 21 Δεκεμβρίου ο κ. Αντώνης Βαρθολομαίος, ο οποίος εξελέγη σήμερα εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας.

Ο κ. Αντώνης Βαρθολομαίος είναι στέλεχος με σημαντική τραπεζική εμπειρία και σπουδές  στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ.

Στην πλούσια επαγγελματική του πορεία  ανέλαβε  θέσεις ευθύνης τόσο στη λιανική τραπεζική όσο και τομείς μετασχηματισμού και αναδιοργάνωσης  των πιστωτικών ιδρυμάτων.

Μεγάλη είναι η προϋπηρεσία του κ. Βαρθολομαίου και στην ευρύτερη Κεφαλαιαγορά ως ανώτατο στέλεχος σε θέσεις διοικητικές Εταιριών Επενδύσεων και Χρηματιστηριακών Εταιριών.

Υπήρξε μέλος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής περιουσίας του Δημόσιου Α.Ε.  ενώ κατείχε τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στην ΕΥΔΑΠ,  για δύο θητείες .

Η Παγκρήτια Τράπεζα σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία επιχειρεί τη μετάβαση στη μετά Covid εποχή, επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό και  διαμορφώνοντας τις συνθήκες που θα της επιτρέψουν να σταθεί με αξιώσεις δίπλα στις ανάγκες της πελατειακής της βάσης, με πρώτο μέλημα τη χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας ως μια σύγχρονη και δυναμική Τράπεζα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα