Διώξεις σε γιο εφοπλιστή για συμπλοκή με πυροβολισμούς

Γιώργος Λεβεντάκης: «Ο γιος μου βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή! Ούτε το θύμα της επίθεσης δεν τον αναγνωρίζει»

Mια από τις μεγαλύτερες φουρτούνες της ζωής του αντιμετωπίζει ο εφοπλιστής Γιώργος Λεβεντάκης, μετά τη σύλληψη του γιου του, Γιάννη, για το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Περιστέρι.

Όμως, ταυτόχρονα, είναι βέβαιος ότι θα αποδειχθεί πως το παιδί του δεν είχε καμία σχέση και απλώς «βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή», όπως επαναλαμβάνει από την πρώτη στιγμή!

Μετά την άσκηση ποινικών διώξεων στον γιο του και τον ανιψιό του, που κατηγορούνται από κοινού, καθώς συνελήφθησαν μέσα στο πολυτελές μπορντό τζιπ, ο κ. Λεβεντάκης εξήγησε στη «δημοκρατία» πώς ακριβώς βρέθηκαν οι δυο τους στην έκθεση αυτοκινήτων όπου έγινε η επίθεση σε βάρος ενός 32χρονου Αλβανού πρώην πυγμάχου.

«Ο Γιάννης πρόκειται να παραλάβει ένα νέο αυτοκίνητο που έρχεται από τη Γερμανία και πήγε στην έκθεση για να δείξει το αυτοκίνητο που ήδη είχε, καθώς υπήρχε κάποιος πελάτης. Φτάνοντας, είδε τη συμπλοκή με τους πυροβολισμούς, φοβήθηκε και έφυγε, και κυνήγησαν το δικό του αμάξι, στο οποίο ήταν ο Γιάννης και ο ανιψιός μου!» εξιστορεί στη «δημοκρατία» o γνωστός εφοπλιστής.

Όπως εξηγεί, όλα συνέβησαν επειδή είχε δοθεί σήμα για να αναζητηθεί ένα κόκκινο BMW με τριάρια στην πινακίδα που ήταν εκεί. Έτσι, τον σταμάτησαν έπειτα από όσα είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Λεβεντάκη, «ήταν μακριά και περιέγραψε τρία άτομα στο αυτοκίνητο, και όχι δύο, όπως ήταν στου Γιάννη».

Οπως ενημερώθηκε ο εφοπλιστής, και το ίδιο το θύμα της επίθεσης έχει πει ότι δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό ο 35χρονος Γιάννης Λεβεντάκης, τον οποίο δεν γνωρίζει. Ωστόσο, σε βάρος του 35χρονου και του συνεπιβάτη του ο εισαγγελέας άσκησε χθες διώξεις για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και πήραν προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Κατά την έξοδό τους από τον εισαγγελέα, ο δικηγόρος του Γιάννη Λεβεντάκη τόνισε: «Ο εντολέας μου αρνείται όσα του αποδίδονται. Το θύμα δεν τον αναγνωρίζει καν».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα