Εξιτήριο για Πλακιωτάκη από τον Ευαγγελισμό

Τέλος στην περιπέτεια της υγείας του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος πήρε εξιτήριο έπειτα από 20 ημέρες νοσηλείας στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου παρέμεινε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, ενώ χρειάστηκε να εισαχθεί και σε ΜΕΘ μετά την επιδείνωση της κατάστασής του.

Ο υπουργός Ναυτιλίας διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό στις 23 Νοεμβρίου και μία εβδομάδα αργότερα εισήχθη στον Ευαγγελισμό, καθώς ανέβασε πυρετό. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι ο οργανισμός του είχε χαμηλό οξυγόνο, ενώ ο πυρετός δεν έπεφτε για αρκετές ημέρες και κρίθηκε σκόπιμο να γίνει εισαγωγή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ωστόσο, δεν χρειάστηκε να γίνει διασωλήνωση, καθώς οι γιατροί έδωσαν μάχη για να μη φτάσουν σε αυτό το σημείο, κάτι που θα ήταν αρνητικό για την κατάσταση της υγείας του. Μόλις βελτιώθηκε η οξυγόνωση του οργανισμού του, ο κ. Πλακιωτάκης βγήκε από τη ΜΕΘ, ανέκαμψε και το επόμενο διάστημα θα συνεχίσει τη δουλειά του από το σπίτι, μέσω τηλεδιασκέψεων.

Με ανάρτησή του στο facebook μετά το εξιτήριό του, ο Γιάννης Πλακιωτάκης έστειλε μήνυμα προς τους πολίτες να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα από τον κορονοϊό, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα προφύλαξης. Στην ανάρτηση, η οποία συνοδεύεται από βίντεο, ο υπουργός ανακοινώνει ότι επιστρέφει κανονικά στα καθήκοντά του και ευχαριστεί το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου για τη στήριξη που του παρείχαν στις δύσκολες ώρες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα