DIVIIDO: Νέο online fashion store με επώνυμες και πολύ αγαπημένες εταιρίες

Το DIVIIDO.com είναι το νέο online fashion store που ήρθε για να μείνει. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο αποτελείται από πολλές επώνυμες και πολύ αγαπημένες εταιρίες. Κάνει τις αγορές σας αξιόπιστες καθώς προσφέρει δύο χρόνια εγγύηση στα περισσότερα προϊόντα του. Έχει πάντα προϊόντα σε εκπτώσεις που φτάνουν το 50%, συνεχώς νέες παραλαβές και σας παρουσιάζει τα bestseller για να γνωρίζετε τι προτιμά το ευρύ καταναλωτικό κοινό. Επίσης αν είναι η πρώτη σας αγορά κερδίζετε όλοι 10 % έκπτωση με τον εκπτωτικό κωδικό DIVIIDONEW10 .

Ας δούμε λοιπόν με ποιες εταιρίες συνεργάζεται το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η CLUSE είναι μια εταιρία η οποία έχει εδραιωθεί στον χώρο της μόδας μέσα από τα υπέροχα ρολόγια της. Η ιστορία της ξεκίνησε από το Άμστερνταμ και πολύ γρήγορα αναπτύχθηκε όχι μόνο στον κόσμο των ρολογιών αλλά και των κοσμημάτων. Αποτελεί σίγουρα το next best thing στον χώρο της μόδας αφού πλέον σε όλο τον κόσμο συνεργάζεται με τις καλύτερες influencer και brand ambassador. Έχει ιδιαίτερα και πολύ στιλάτα ρολόγια σε πολύ οικονομικές τιμές τα οποία σίγουρα θα λατρέψετε.

Η MELLER είναι μια εταιρία με γυαλιά και ρολόγια. Είναι μια πολύ προσιτή εταιρία στον οικονομικό τομέα. Τα ρολόγια της έχουν υψηλή ποιότητα υλικών και είναι κατασκευασμένα με πολύ στυλ. Τα γυαλιά της έχουν πάρα πολύ καλό φακό. Τα περισσότερα είναι και polarized ώστε να προστατεύουν από τον ήλιο.

Επίσης έχουν και σειρά με blue light γυαλιά τα οποία ξεκουράζουν τα μάτια από τις πολλές ώρες χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή και τηλεόρασης. Βγάζουν συνέχεια νέα σχέδια τα οποία είναι μέσα στην μόδα. Όσα και να έχεις θες πάντα και άλλα. Τα PDPAOLA είναι σίγουρα τα πιο elegant κοσμήματα που υπάρχουν. Jewelry for women who own their glow. Αυτό είναι το μότο τους. Τα κοσμήματα τους προσθέτουν μια λάμψη πολύ ιδιαίτερη σε κάθε εμφάνιση. Κάθε κολεξιόν αποτελεί την δημιουργία ενός νέου κόσμου για την σημερινή γυναίκα που έχει στυλ και είναι ανεξάρτητη. Τα αποκαλούν επαναστατική κομψότητα και έχουν πολύ δίκιο. H JIMMYLION είναι μια εταιρία η οποία ιδρύθηκε το 2014 από δύο φίλους.

Αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια εταιρία με κάλτσες οι οποίες να είναι αυθεντικές, ιδιαίτερες με πολύ καλή ποιότητα και φυσικά σε λογικές τιμές. Φροντίζουν πάντα να δημιουργούν κάλτσες σε πολύ ιδιαίτερα και όμορφα σχέδια τα οποία ξεχωρίζουν από όλες τις υπόλοιπες εταιρίες. Η ADIDAS είναι μια εταιρία που δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς όλοι την γνωρίζουμε. Το site της Diviido συνεργάζεται μαζί της και σας προσφέρει πολύ ιδιαίτερα κομμάτια προς πώληση. Η COLORI είναι μια εταιρία με ρολόγια παιδικά, γυναικεία και αντρικά. Έχει υπέροχα και πρωτότυπα σχέδια και αξίζει σίγουρα να ρίξετε μια ματιά. Η GREGIO είναι μια εταιρία με Έλληνες σχεδιαστές . Τα ρολόγια τους είναι ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας και για κάθε περίσταση. Η HYPE είναι επίσης μια εταιρία ρολογιών με πολύ ιδιαίτερα σχέδια και πάρα πολύ οικονομικές τιμές. Αποτελεί την τέλεια λύση για ένα πολύ οικονομικό δώρο. Η JCOU είναι ένα γυναικείο brand ρολογιών με πολύ μοντέρνο σχεδιασμό.

Τα ρολόγια της συνδυάζουν μοναδικά τη διαχρονικότητα του κλασικού με τη γοητεία του μοντέρνου. Η παρουσία της Jcou είναι συνδεδεμένη με την αυθεντικότητα και την κομψότητα. Η LEDOM είναι πάλι μια εταιρία ρολογιών με αρκετές επιλογές. Πρόκειται και αυτή για μια πολύ οικονομική εταιρία η οποία συνδυάζει την κομψότητα με την λογική τιμή. Η MISSHAMPTONS είναι μια εταιρία με γυαλιά σε αμέτρητα σχέδια και προσιτές τιμές.

Ιδανικά για το τέλειο δώρο. Η NAUTICA είναι μια κλασική εταιρία. Το site της Diviido συνεργάζεται μαζί της και φέρνει τα ρολόγια της. Τα ρολόγια της NIXON δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το site της Diviido καθώς αποτελούν μια πολύ safe επιλογή για τις αγορές σας. Από την εταιρία POLICE θα βρείτε και τα απίστευτα ρολόγια τους καθώς και πάρα πολλά σχέδια από τα κοσμήματα τους. Ανακαλύψτε τα όλα. Τα CHILLY’S είναι μια εταιρία με παγούρια για νερό, αναψυκτικό ή τσάι τα οποία διατηρούν δροσερό το υγρό στοιχείο για περισσότερες από 24 ώρες. Έχουν πολύ ωραία σχέδια και είναι μέσα στην μόδα. Επίσης υπάρχουν και για ζεστό ρόφημα τα οποία κάνουν επίσης εξαιρετική δουλειά. Τέλος η εταιρία TIMBERLANT μαζί με τα υπέροχα ρολόγια της είναι πάλι μια εταιρία που δεν χρειάζεται συστάσεις. Η Diviido είναι αποφασισμένη να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και πολύ υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Φυσικά οι εταιρίες δεν τελειώνουν κάπου εδώ. Έρχονται πολλές ακόμα συνεργασίες που θα εντυπωσιάσουν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα