126 κυβερνητικοί αξιωματούχοι κάνουν πρώτοι το εμβόλιο! Οι υγειονομικοί και οι ευπαθείς ομάδες ακόμα περιμένουν…

Ούτε ντροπή ούτε συναίσθηση της τραγικής κατάστασης και του φόβου που νιώθουν εκατομμύρια πολίτες. Αυτό είναι το συμπέρασμα από τους πρώτους εμβολιασμούς που έγιναν σε συγγενείς, φίλους και κυβερνητικούς αξιωματούχους. Οι εμβολιασμοί, δυστυχώς, δεν οργανώθηκαν μόνο με καθαρά υγειονομικούς όρους, αλλά με το σκεύασμα των Pfizer και BioNTech για τον κορονοϊό εμβολιάστηκαν οι «δικοί μας άνθρωποι». Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται ο εμβολιασμός των κυβερνητικών αξιωματούχων, που θα ανέρχονται στους 126, σύμφωνα με τον κ. Πέτσα.

Αμέσως μετά τον εμβολιασμό του, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ευχαρίστησε την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα με ανάρτηση που έκανε στο twitter, κοινοποιώντας μία φωτογραφία από τη στιγμή που εμβολιάστηκε. «Δεκάδες χιλιάδες επιστήμονες σε όλον τον κόσμο εργάστηκαν σκληρά για να μας προσφέρουν τη δυνατότητα για ελευθερία από τον Covid-19. Σηκώνουμε μανίκια, κάνουμε το εμβόλιο, προστατεύουμε τους εαυτούς μας, το ΕΣΥ, την κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα» τόνισε ο κ. Δένδιας.

Ο Βαρβιτσιώτης

Στο Nοσοκομείο Αττικόν εμβολιάστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ευχαρίστησε με ανάρτησή του στο twitter τους «χιλιάδες εθελοντές και επιστήμονες απ’ όλο τον κόσμο που μας παρείχαν αυτό το δώρο ζωής». Αρχίσαν οι εμβολιασμοί και στα Ιωάννινα, με τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη να κάνει «ποδαρικό» στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

«Να συνεχίζουμε μέχρι να νικήσουμε αυτήν την πανδημία. Ο αγώνας δεν έχει τελειώσει, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη να διανύσουμε» δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας. «Προτρέπω όλους τους συμπολίτες μου να εμβολιαστούν κατά του Covid-19 για να αισθανθούμε όλοι ασφαλείς και να ζήσουμε ξανά όλη τη ζωή, την οποία ζούσαμε πριν από την έλευση της πανδημίας» δήλωσε στην Πάτρα η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη μετά τον εμβολιασμό της στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης. Στο «Σωτηρία» εμβολιάστηκαν ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης και τα στελέχη του υπουργείου.

Από τη στρατιωτική ηγεσία εμβολιάστηκαν χθες στον Ευαγγελισμό ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο υπαρχηγός ΓΕΝ, υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης και ο υπαρχηγός ΓΕΑ, υποπτέραρχος Νικόλαος Ρέτσας.

Στο «Σωτηρία» εμβολιάστηκαν ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο υπαρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Ευάγγελος Λύκος και ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα