Αιχμάλωτη η Άρτεμις μέσα στην Αθήνα

Την κρατούν δύο αλλοδαποί στο Μεταξουργείο, λέει ο δικηγόρος της

Σε σενάριο ταινίας για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της 19χρονης Αρτέμιδας Βασίλη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από σχεδόν τρεις μήνες στο Κορωπί, καθώς νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες θέλουν τη νεαρή κοπέλα να κρατείται όμηρος από δύο ανθρωπόμορφα τέρατα σε σπίτι «κολαστήριο» κοντά στο Μοναστηράκι!

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Αναστάσιο Ντούγκα, την περίοδο των γιορτών υπήρξαν δύο μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες η Άρτεμις είναι ζωντανή, και μάλιστα η μία από αυτές ανέφερε ότι η νεαρή κοπέλα κρατείται παρά τη θέλησή της από δύο αλλοδαπούς σε συγκεκριμένο χώρο στο κέντρο του Μεταξουργείου! Οι δύο αυτές μαρτυρίες παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες με μια άλλη, η οποία είχε φτάσει στην οικογένεια πριν από μερικές ημέρες, όταν μια γυναίκα είχε επικοινωνήσει μαζί της και είχε αποκαλύψει τη συνάντηση που είχε με νεαρή κοπέλα σε κατάστημα στην παραλία του Βόλου.

Όπως είχε υποστηρίξει τότε η μάρτυρας, στο πρόσωπο εκείνης της κοπέλας, η οποία συνοδευόταν από δύο ιδιαίτερα γεροδεμένους αλλοδαπούς, αναγνώρισε τη 19χρονη, με αποτέλεσμα να της φωνάξει: «Άρτεμις;» Αυτή η ερώτηση πυροδότησε την αντίδραση των δύο ανδρών, καθώς, όταν η νεαρή κοπέλα γύρισε προς το μέρος της γυναίκας σαν να είχε ακούσει το όνομά της, εκείνοι της είπαν «Άρτεμις, έλα εδώ» και την τράβηξαν για να φύγουν.

«Μέσα στις γιορτές δεχθήκαμε μια πληροφορία που ανέφερε ότι η Άρτεμις κρατείται σε συγκεκριμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Μετά, ήρθε σε μας άλλη μια πληροφορία, σύμφωνα με την οποία η Άρτεμις κρατείται από δύο αλλοδαπούς κοντά στο Μοναστηράκι.

Στην αρχή σκεφτήκαμε ότι μπορεί να υπήρχε ομοιότητα. Εκτός, όμως, από τις δύο μαρτυρίες που προανέφερα, υπάρχει και η μαρτυρία για τον Βόλο, που πάλι περιείχε ακριβώς την ίδια περιγραφή με την Αθήνα. Επειδή πρόκειται για σχεδόν πανομοιότυπες πληροφορίες από τρεις διαφορετικές πηγές, φρονούμε ότι έχουν βάση» εξήγησε ο κ. Ντούγκας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλη εξέφρασε παράλληλα την πεποίθηση ότι οι δύο αλλοδαποί «δυνάστες» δεν αφήνουν τη 19χρονη κοπέλα να επικοινωνήσει με κανέναν, ούτε καν να παρακολουθήσει τηλεόραση. Δεν απέκλεισε, επίσης, το ενδεχόμενο τα δύο «τέρατα» να εξανάγκασαν την Αρτέμιδα να κάνει αλλαγές στην εξωτερική εμφάνισή της, όπως να κόψει τα μαλλιά της ή να φορέσει περούκα.

«Λόγω της δημοσιότητας που έχει πάρει το θέμα, είναι πολύ πιθανό να την έχουν υποβάλει σε κάποιες αλλαγές. Γι’ αυτό, ζητάμε οποιοσδήποτε γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία να μας τη δώσει, ώστε με τη σειρά μας να ενημερώσουμε τις Αρχές ή να την κοιτάξουμε διεξοδικά μέχρι τέλους» τόνισε ο κ. Ντούγκας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι πολύ πιθανό μέσα στην εβδομάδα να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση-θρίλερ, που η κοινή γνώμη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα.

«Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις. Πρόκειται να γίνει έρευνα από αστυνομικούς σε συγκεκριμένο χώρο, όπως είχε γίνει πριν από ενάμιση μήνα, αλλά τότε οι ύποπτοι είχαν προλάβει να φύγουν» επεσήμανε ο κ. Ντούγκας, για να καταλήξει:

«Επειδή στις 4 Ιανουαρίου η Άρτεμις είχε γενέθλια και κλείνουν τρεις μήνες από την εξαφάνισή της, η οικογένειά της απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να καλέσει, έστω και ανώνυμα, στα τηλέφωνα που έχουμε δώσει στη δημοσιότητα».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα