Υπόθεση Κιμούλη: Νέες καταγγελίες για ψυχολογική βία

Μετά τις Δούκα και Γερονικολού, σειρά πήραν οι Ρουμελιώτη και Ταβουλάρη

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι δημόσιες καταγγελίες εναντίον του Γιώργου Κιμούλη για λεκτική και ψυχολογική βία. Μετά τη Ζέτα Δούκα, η οποία αποκάλυψε το πρωί της περασμένης Τρίτης ότι της είχε κάνει τη ζωή κόλαση κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράσταση «Closer», πριν από 12 χρόνια, και την Κατερίνα Γερονικολού, η οποία σε ανάρτησή της που ακολούθησε λίγες ώρες αργότερα κατηγόρησε τον Γιώργο Κιμούλη για εργασιακό εκφοβισμό, όταν δούλεψε μαζί του στο έργο «Δον Ζουάν», ήρθε χθες το πρωί η σειρά της Ευδοκίας Ρουμελιώτη να κατηγορήσει για τους ίδιους λόγους τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Λίγες ώρες αργότερα ακόμα μία ηθοποιός, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, στράφηκε εναντίον του 64χρονου πρωταγωνιστή. «Υπήρξα κι εγώ τρομοκρατημένη, φοβισμένη, γεμάτη αμφιβολίες για τον ίδιο μου τον εαυτό και για την υποκριτική μου ικανότητα, και η πηγή όλων αυτών των αισθημάτων στον εργασιακό μου χώρο ήταν ο ίδιος άνθρωπος, ο Γιώργος Κιμούλης» έγραψε η Ταβουλάρη στο Instagram.«Η συνεργασία μας ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε, γιατί σχεδόν μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα της παράστασης, σε ένα από τα πολλά ξεσπάσματα που είχε απέναντί μου, συλλογίστηκα πώς θα ήταν δυνατόν να συνεχίσω να συνεργάζομαι με έναν τόσο απρόβλεπτο, οξύθυμο και χειριστικό άνθρωπο, που θα συνέχιζε να με βλάπτει ψυχικά για μια ολόκληρη σεζόν, και αποχώρησα».

Ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού, συνεργάτες της Ζέτας Δούκα και του Γιώργου Κιμούλη στην παράσταση «Closer», εξέδωσαν από κοινού ανακοίνωση στήριξης στην ηθοποιό. «Είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε στις αρμόδιες Αρχές οποτεδήποτε κληθούμε» ανέφεραν. Την ίδια ώρα, η Φαίη Ξυλά, μιλώντας στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε!», δήλωσε ότι η θεατρική συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη ήταν από τις δύσκολες και ίσως η χειρότερη στην καριέρα της.

Θέση για τις καταγγελίες εναντίον του Γιώργου Κιμούλη πήρε δημόσια ο επί χρόνια φίλος του, μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης, αναφέροντας σε μακροσκελή ανάρτησή του στο facebook ότι δεν τον θυμάται ποτέ βίαιο και κακεντρεχή. Από την πλευρά της, η Μάρα Δαρμουσλή θέλησε να ξεκαθαρίσει δημόσια ότι η δική της συνεργασία με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη είχε κυλήσει άψογα. Κι ενώ το νέο κύμα αποκαλύψεων συνεχίζεται, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αναφερόμενη σε άλλο πρόσωπο και όχι στον Γιώργο Κιμούλη, είπε ότι γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός αυτοϊκανοποιήθηκε σε οντισιόν την ώρα που εκείνη, ως νέα στο επάγγελμα, έκανε τον αυτοσχεδιασμό που της είχε ζητήσει. «Δυστυχώς, δεν είμαι η μόνη. Συσπειρωνόμαστε για να μιλήσουμε όλες μαζί» επισήμανε. Βρόμα και δυσωδία στον χώρο του υποτιθέμενου πολιτισμού!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα