Κατερίνα Λέχου για Κιμούλη: «Με έβριζε επί σκηνής ψιθυριστά!»

«Έπινα και έπαιρνα Lexotanil» τόνισε η ηθοποιός σε τηλεοπτική συνέντευξή της για την περίοδο που έπαιξαν μαζί στην παράσταση «Όλα σε μια νύχτα».

Η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου μίλησε χθες για την περίοδο που συνεργάστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη, συνεχίζοντας τις καταγγελίες εις βάρος του. Ήταν το μακρινό 2003, όταν έπαιξαν μαζί στην παράσταση «Όλα σε μια νύχτα».

«Το αίσθημα του φόβου ξύπνησε μέσα μου σαν τα αγριόχορτα που τα βγάζεις και ξαναφυτρώνουν. Φαίνεται ήταν πολύ έντονο αυτό που έγινε. Αφορά μια επαγγελματική συνεργασία, που τη διαχωρίζω τελείως από την προσωπική μου εμπλοκή» ανέφερε η ηθοποιός στον ΑΝΤ1. «Μιλώ για επί σκηνής αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, που σε φέρνει σε σημείο να μην ξέρεις αν μπορείς να πεις τα λόγια σου, που φοβάσαι ότι θα εκτεθείς μπροστά στον κόσμο σαν μία που κλαίει και δεν μπορεί να μιλήσει, γιατί κάποιος της μιλάει σιγά και τη βρίζει, αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνει το κοινό» συμπλήρωσε εμφανώς ταραγμένη η 53χρονη ηθοποιός.

«Με έβριζε! Η λεκτική και ψυχολογική βία επειδή δεν είναι απτή, δεν είναι σαν τη σωματική, είναι λίγο σαν άγριο θηρίο. Κάθεται, παραμονεύει και δεν ξέρεις τι ώρα θα ορμήσει. Άρα, εσύ είσαι συνέχεια σε εγρήγορση, σε άμυνα και σε ενδιαφέρει η επιβίωσή σου εκείνη τη στιγμή. Έχει ανασυρθεί από μέσα μου το αίσθημα του φόβου, φοβόμουν να μη χαλάσω τη δουλειά και τη φήμη μου. Ένιωθα ενοχές ότι φταίω εγώ γι’ αυτό που συμβαίνει. Εννοείται ότι έπινα, εννοείται ότι έπαιρνα Lexotanil και είχα βγάλει και κάτι δερματικά, τα οποία υποχώρησαν μέσα σε μια εβδομάδα όταν ξεδιάλυνε όλο αυτό» κατέληξε.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται και οι καταγγελίες για τον Κώστα Σπυρόπουλο. Σειρά πήρε η ηθοποιός Χριστίνα Σαμπανίκου, που αναφέρθηκε σε συνάντηση που είχε μαζί του κατά το παρελθόν. «Θυμάμαι πως μου είχε ζητηθεί να έχω μαζί μου ψηλά τακούνια και στενά, κοντά φορέματα και φούστες. Θυμάμαι πως είχε μπει στο καμαρίνι την ώρα που άλλαζα, για να επιλέξει τι θα φορούσα. Θυμάμαι πως ήθελα να φύγω τρέχοντας, αλλά συγχρόνως πως νόμιζα ότι μπορεί και να μην ήταν τα πράγματα έτσι όπως το ένστικτό μου με προειδοποιούσε πως ήταν. Θυμάμαι πως πάνω στη σκηνή μού είχε ζητηθεί αυτοσχεδιασμός, που καμία σχέση δεν είχε με αυτό για το οποίο είχα πάει, να χορέψω, αφού είχα κάνει και χορό, εκτός από θεατρικές σπουδές, να φαντασιωθώ πως εκείνος είναι κάποιος που πρέπει να προκαλέσω ερωτικά» αποκαλύπτει η Χριστίνα Σαμπανίκου. Και καταλήγει: «Όταν έφυγα, ήμουν σε σοκ. Παρ’ όλα αυτά, με ξαναπήρε τηλέφωνο για να ξανακάνουμε δοκιμή. Φυσικά, δεν πήγα ποτέ».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Κώστα Σπυρόπουλου, Αλέξης Στεφανάκης, ανέφερε σε δήλωσή του: «O Κώστας Σπυρόπουλος για την προστασία της ζωής του, του ονόματος και της τιμής του, θα προσφύγει στο ΕΣΡ, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις απειλές που συνεχώς δέχεται και θα καταθέσει φάκελο με την καταγγελία του και όλα τα σχετικά αποδεικτικά του στον γενικό γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα