Δάκρυσε ο Έβρος στο τελευταίο «αντίο» στον ηρωικό πυροσβέστη

Με τιμές ήρωα κηδεύτηκε ο άτυχος πυροσβέστης, ο οποίος χάθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης για τον απεγκλωβισμό μαθητών και δασκάλων που είχαν αποκλειστεί σε δημοτικό σχολείο της περιοχής Απαλού στην Αλεξανδρούπολη εξαιτίας των πλημμυρών που προκάλεσε η καταρρακτώδης βροχή.

Η νεκρώσιμη ακολουθία για τον 46χρονο αρχιπυροσβέστη Γιάννη Ζαφειρόπουλο εψάλη στις 4 χθες το απόγευμα στον Ναό του Αγίου Γεωργίου Νέας Χηλής. Η σύζυγος και τα παιδιά του, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του είπαν το τελευταίο «αντίο» σε βαρύ κλίμα, ενώ στην κηδεία παρευρέθη και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Στέφανος Κολοκούρης, ο οποίος επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα ερευνώνται. «Ολα θα έρθουν στο φως, θα γίνει έρευνα όπως πρέπει και τίποτε δεν θα μείνει κρυφό» δήλωσε.

Η χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής άρχισε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αρχιπυροσβέστη. Εν τω μεταξύ, ο Εβρος μετράει τις πληγές του μετά τις καταστροφικές πλημμύρες. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει αρχίσει την καταγραφή των ζημιών στα σπίτια των περιοχών που επλήγησαν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα