Λιποθυμικό επεισόδιο με σημάδια εγκεφαλικού για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από χθες ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης βρισκόταν στο σπίτι του, στο Ψυχικό, όταν γύρω στις 17.30 ένιωσε έντονη δυσφορία και κατέρρευσε λιπόθυμος μπροστά στα μάτια της συζύγου του Ελπίδας Νίνου. Εκείνη, έντρομη, τον μετέφερε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο Υγεία, όπου ο καλλιτέχνης υπεβλήθη σε σειρά απαραίτητων εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί τι του προκάλεσε το λιποθυμικό επεισόδιο. Αργότερα η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι παρουσίασε συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου.

Παράλληλα αποφασίστηκε από τους γιατρούς να διανυκτερεύει στο νοσοκομείο ώστε να ελέγχεται η κατάστασή του. Το πιο πιθανό είναι το επεισόδιο να προκλήθηκε λόγω του έντονου άγχους που είχε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας της φερόμενης εμπλοκής του σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης, που, όπως ακουγόταν, επρόκειτο να δει το φως της δημοσιότητας. Μια υπόθεση που ο ίδιος, ο Πέτρος Φιλιππίδης, προσπάθησε να διαχειριστεί νομικά στέλνοντας εξώδικη δήλωση στα μέσα ενημέρωσης. Μέσω αυτής ζητούσε να μη γίνεται αναφορά του ονόματός του από τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία. Η εν λόγω κίνησή του, ωστόσο, έφερε μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα. Αυτή η εξέλιξη φαίνεται πως του προκάλεσε έντονο άγχος με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι καταγγελίες γυναικών από τον χώρο του θεάτρου για σεξουαλική βία και παρενόχληση στα παρασκήνια.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετές καταγγελίες. Είναι για περίπου δέκα πρόσωπα, άντρες, τους οποίους καταγγέλλουν για κάθε είδους βία» έκανε γνωστό σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας. Τέλος, δύο νέες ηθοποιοί, η Καλλιόπη Καραμάνη και η Βαρβάρα Καρρά, κατέθεσαν τις δικές τους σοκαριστικές εμπειρίες. «Μου έχει συμβεί σε παράσταση ο σκηνοθέτης να εκνευριστεί και να μου πετάξει καρέκλα. Την άλλη μέρα ξαναπήγα στην πρόβα και ήταν σαν να μην έχει συμβεί» δήλωσε η Καλλιόπη και συνέχισε αναφορικά με τον ίδιο άνθρωπο: «Βέβαια, μετά με παραβίασε και με έναν άλλον τρόπο, με το να με αγγίξει, να βάλει το χέρι του μέσα στο παντελόνι μου. Κι εγώ εκεί αντέδρασα». Από την πλευρά της, η Βαρβάρα Καρρά δήλωσε πως έχει πέσει κι εκείνη θύμα παρενόχλησης και βίας από γνωστό ηθοποιό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα