Ο ταλαντούχος κύριος Παπασημακόπουλος στο ΟΠΑΠ Game Time

Ενόψει των σπουδαίων αναμετρήσεων σε Super League και Premier League τo Σαββατοκύριακο, η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time υποδέχθηκε τον δημοσιογράφο Μάκη Παπασημακόπουλο για μια …απολαυστική ανάλυση των αγώνων που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα.

Με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, ο Μάκης Παπασημακόπουλος μιλά για το μεγάλο ματς της 21ης αγωνιστικής ΑΕΚ-Άρης (Κυριακή 7/02 στις 19:30) και δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Ακόμη, αναφέρεται στον αγώνα Ατρόμητος-Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 19:30.

Σχετικά με το μεγάλο ντέρμπι της Premier League, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι (Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, 18:30), ο Μάκης Παπασημακόπουλος αναφέρεται στα σκαμπανεβάσματα της Λίβερπουλ και την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση της Μάντσεστερ Σίτι.

Δείτε το βίντεο:

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα