Καζανάκια εντοιχισμένα και επίτοιχα: Ποιο από τα δύο να επιλέξω;

Πριν από περίπου 50 χρόνια ήρθε στο προσκήνιο το εντοιχισμένο καζανάκι, προσφέροντας μία καλαίσθητη εικόνα στο μπάνιο. Ωστόσο μέχρι σήμερα η επιλογή αυτή συνεχίζει να είναι διφορούμενη καθώς όλοι σκέφτονται πως θα επισκευασθεί το καζανάκι μέσα από τον τοίχο.

Τα εντοιχισμένα καζανάκια συνδυάζονται σχεδόν πάντα με την κρεμαστή λεκάνη, ολοκληρώνοντας το σετ τουαλέτας, με πολλά πλεονεκτήματα κυρίως αισθητικά και πρακτικά. Από την άλλη έχουμε τα κλασικά καζανάκια τα λεγόμενα επίτοιχα (ή επικαθήμενα) τα οποία για τους περισσότερους αποτελούν την σίγουρη και παραδοσιακή λύση. Ποιο από τα δύο να επιλέξετε ανάλογα με το μπάνιο σας;

Καζανάκια χαμηλής πίεσης

Τα καζανάκια μπάνιου αυτά είναι τα επίτοιχα καζανάκια, τα οποία συνήθως είναι κατασκευασμένα από πορσελάνη. Η στερέωσή τους γίνεται πίσω από την λεκάνη και συνήθως αγοράζονται μαζί με την λεκάνη, η οποία μπορεί να είναι κρεμαστή ή επιδαπέδια.

https://www.papapolitis.gr/image/cache/cache/64001-65000/64741/main/eca4-300586-0-2-0-1-2-700×700.jpg

Τα επίτοιχα καζανάκια νέου τύπου της Ideal Standard είναι πολύ minimal με πλαίσια αλουμινίου και είναι κατάλληλα για κρεμαστή λεκάνη. Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν.

Εντοιχισμένα καζανάκια

https://www.papapolitis.gr/image/cache/cache/19001-20000/19135/main/42c4-235355-0-2-0-1-2-600×600.jpg

Το εντοιχισμένο καζανάκι του οίκου Grohe είναι κατάλληλο για τοίχο γυψοσανίδας και προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα όπως εξοικονόμηση χώρου (έως και 15cm) και περισσότερη υγιεινή.

Αισθητικά είναι αναμφισβήτητα ανώτερο, αφού πλέον απουσιάζει ο ενοχλητικός όγκος του επίτοιχου. Το μόνο ορατό σημείο που θα φαίνεται είναι η πλακέτα, η οποία αποτελείται από ανοξείδωτα υλικά και προσθέτει επιπλέον κομψότητα στον τοίχο.

Η επιλογή του εντοιχισμένου τύπου πρέπει να γίνει με προσοχή αναλόγως του τοίχου που έχετε στο μπάνιο σας (τούβλο ή γυψοσανίδα).

Μπορείτε να βρείτε το καζανάκι που ταιριάζει στον χώρο της υγιεινής σας, από την τεράστια και πολυτελέστατη online ποικιλία Papapolitis.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα