«Εμείς δεν κολλάμε κορονοϊό;» Ακόμα και οι άνδρες των ΜΑΤ είναι στα κάγκελα…

Αδιαφορία για την υγεία και την προστασία των αστυνομικών καταγγέλλουν με επιστολή τους οι άνδρες των ΜΑΤ, την ώρα που η έξαρση του κορονοϊού απειλεί αμέτρητες ζωές. Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για συνωστισμό μέσα σε κλούβες με τις «ευλογίες των ανωτέρων», τη στιγμή μάλιστα που δεν τους έχει δοθεί προτεραιότητα για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

«Λογικά, στην Αστυνομία ο κορονοϊός δεν κολλάει. Οι αστυνομικοί δεν έρχονται αναγκαστικά σε επαφή με τις οικογένειές τους και άτομα με υποκείμενα νοσήματα. Την ίδια ώρα που χιλιάδες άτομα δεν δίνουν δεκάρα για τίποτα και κάνουν πορείες και συγκεντρώσεις, εμείς αναγκαζόμαστε, με τις ευλογίες των ανωτέρων μας, να συνωστιζόμαστε με αυτόν τον τρόπο» αναφέρουν μεταξύ άλλων στην επιστολή. Οπως προκύπτει από τις εικόνες που δημοσιεύτηκαν, τουλάχιστον 21 άτομα που ανήκουν σε διμοιρία των ΜΑΤ στην Αττική στοιβάζονται για πολλές ώρες σε 10 τ.μ. μέσα σε ένα λεωφορείο, γεγονός που αποδεικνύει ακόμη μία φορά πως οι αστυνομικοί για ορισμένους είναι «αναλώσιμο υλικό».

«Να τονίσω ότι κανένας από τους 21 αστυνομικούς της διμοιρίας δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, με δεδομένο ότι δόθηκε προτεραιότητα σε άλλους συναδέλφους….» επισημαίνει ένας από τους αστυνομικούς που υπογράφουν την επιστολή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα