Ο Αλέξης Κούγιας συκοφαντεί ασύστολα δικαστές!

Στο στόχαστρό του οι πάντες! Δικαστές, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, και… μάγειρες

Ξεπέρασε κάθε όριο ο υπερασπιστής του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος βάζει στο στόχαστρό του δικαστικούς λειτουργούς, δημοσιογράφους, παρουσιαστές, δικηγόρους, μάγειρες, μόδιστρους, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Τους πάντες, χωρίς κανείς να τον ελέγχει και να τον επαναφέρει στην τάξη…

Όλοι αυτοί, κατά την άποψή του, εξευτέλισαν τον εντολέα του και παραβίασαν το τεκμήριο αθωότητάς του, αλλά έθιξαν και τον ίδιο προσωπικά ως συνήγορο υπεράσπισής του. Ο προκλητικός κ. Κούγιας επιτίθεται με απαράδεκτο τρόπο εναντίον της Δικαιοσύνης, λέγοντας ότι οι δικαστές που έκριναν την προφυλάκιση του Λιγνάδη δεν είναι σοβαροί! Ουδείς όμως φροντίζει να τον εγκαλέσει και να τον βάλει στη θέση του. Αλήθεια, πού είναι η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου; Ο Δικηγορικός Σύλλογος; Θα παρέμβουν για να προστατέψουν το κύρος της Δικαιοσύνης και τους συγκεκριμένους δικαστικούς λειτουργούς που συκοφαντούνται με τέτοιο χυδαίο τρόπο;

Ο Αλέξης Κούγιας (ακολουθώντας βήμα προς βήμα την τακτική του κουκουλώματος του τεράστιου σκανδάλου της Novartis) προανήγγειλε ότι στο πλαίσιο προάσπισης «της αθωότητός του (σ.σ.: Δημήτρη Λιγνάδη), αλλά και προς προάσπιση της προσωπικής και νομικής μου αξιοπρέπειας» θα καταθέσει για πρώτη φορά στην καριέρα του αναφορά στην πρόεδρο και στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Στο πρώτο σκέλος αυτής της αναφοράς θα στρέφεται κατά του εισαγγελέα, ο οποίος διεξήγαγε την προκαταρκτική εξέταση.

Στο δεύτερο σκέλος της αναφοράς θα προσφύγει «κατά της ιδιαίτερα προκατειλημμένης κυρίας ανακρίτριας», η οποία «μέχρι και ερωτήσεις στον κ. Λιγνάδη γιατί φορά κάλτσες με πολύχρωμα σχεδιάκια έκανε», θεωρώντας απαράδεκτο το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε σε βάρος του σκηνοθέτη και ηθοποιού. Στο τελευταίο σκέλος ο Αλέξης Κούγιας προαναγγέλλει ότι θα αναφέρει στον Άρειο Πάγο ολόκληρο το δικαστικό συμβούλιο που απέρριψε την ένσταση ακυρότητας της προδικασίας του ηθοποιού, με το επιχείρημα ότι χρησιμοποίησαν στοιχεία από τις μαρτυρίες για τα άλλοθι του Δημήτρη Λιγνάδη, οι οποίες κατατέθηκαν αρκετές ώρες αργότερα ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο Αλέξης Κούγιας έχει βάλει τους συνεργάτες του γραφείου του να συγκεντρώσουν όλες τις δηλώσεις «διαφόρων δικηγόρων, δημοσιογράφων, ηθοποιών, μοδίστρων, μαγείρων και παρουσιαστών εκπομπών που τον εξευτέλισαν, έθιξαν την τιμή και την υπόληψή του, τον εξύβρισαν και τον συκοφάντησαν, ώστε να τους μηνύσουμε και να τους ενάγουμε». Επίσης, λέει ότι θα καταθέσει στο ΕΣΡ στοιχεία για εκπομπές σε ραδιόφωνο και τηλεόραση «που επί εβδομάδες καταρράκωσαν το τεκμήριο αθωότητος του εντολέως μου, αποκαλύπτοντας τα στοιχεία ταυτότητός του και τη φωτογραφία του, τον προκαταδίκασαν, τον εξευτέλισαν, τον εξύβρισαν και τον συκοφάντησαν, ώστε να τους επιβληθούν οι προβλεπόμενες από τη νομοθεσία κυρώσεις».

Ο Αλέξης Κούγιας απαντά και στις επικρίσεις που δέχτηκε εξαιτίας της φράσης «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» που χρησιμοποίησε τις προηγούμενες ημέρες, κάνοντας λόγο για μια «δικτατορία των ιδιαιτεροτήτων, όπου όποιος τολμά, ακόμη και δικηγόρος που υπερασπίζεται Ελληνα πολίτη, να αναφέρει τη λέξη ομοφυλόφιλος αυτομάτως χαρακτηρίζεται ατιμώρητα και ασχολίαστα ως ομοφοβικός και ρατσιστής».

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και εναντίον της Κατερίνας Καινούργιου με την οποία ήρθε σε αντιπαράθεση στον αέρα της εκπομπής της στο Open πριν από λίγες ημέρες, κλείνοντάς της μάλιστα και το τηλέφωνο. Σε ανακοίνωσή του τη χαρακτηρίζει «επαγγελματία κυρία της Μυκόνου» και απειλεί ότι θα την πάει στα δικαστήρια γιατί, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, πρέπει να καταλάβει πως ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο «παράνομο και προκατειλημμένο» τρόπο, «όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα». Η παρουσιάστρια πληροφορήθηκε τα καθέκαστα on air και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την έκρηξή της. «Αν το “επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου” είναι σαν το “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος”, είναι μαγκιά μου. Αν όμως υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει για ηθική» ανέφερε.

Λίγο μετά την έκρηξη της Κατερίνας Καινούργιου ο ποινικολόγος με μια επική κωλοτούμπα έστειλε δελτίο Τύπου στα media ισχυριζόμενος ότι δεν αναφερόταν στη συγκεκριμένη παρουσιάστρια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα