Η μετάταξη της κυρίας Χούπη και το εξώδικό της

Η Μαρία Χούπη του Δημητρίου διαμαρτύρεται με εξώδικό της για παλιότερο δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας. Συγκεκριμένα στις 11-6-2019 γράψαμε ότι στις 31 Μαΐου του ίδιου έτους και λίγες μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές, υπεγράφη η μετάταξη υπαλλήλων στο Μέγαρο Μαξίμου και συγκεκριμένα στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού. Στο δημοσίευμα εκείνο επικρίναμε πολιτικά το γεγονός από τη στιγμή που είχαν δρομολογηθεί εκλογικές εξελίξεις καθότι αυτή η απόφαση θα δέσμευε την επόμενη κυβέρνηση. Μάλιστα είχε προηγηθεί αντίστοιχη περίπτωση που ξεσήκωσε σάλο και ακολούθησε ρητή διαβεβαίωση του τότε πρωθυπουργού ότι δεν θα συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Η «δημοκρατία» επέκρινε την αναξιοπιστία της κυβέρνησης και παρέθεσε το σχετικό ΦΕΚ που βρισκόταν σε δημόσια θέα. Παράλληλα επεσήμανε ότι ορισμένοι από τους υπαλλήλους φημολογούνταν ότι ανήκαν σε φιλοκυβερνητικές παρέες.

Η κυρία Χούπη υποστηρίζει στο εξώδικο της ότι τη θίξαμε διότι της προσάψαμε φιλική σχέση με τον πρωθυπουργό και αναφέραμε ότι η μετάταξή της ήταν χαριστική. Παραθέτει μάλιστα και το βιογραφικό της με τα προσόντα της και την αξιόλογη επαγγελματική της πορεία.

Ωστόσο στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ΔΕΝ αναφέρεται η κυρία Χούπη ως μετέχουσα σε «παρέες» ή ως έχουσα σχέση με φιλίες. Αυτές οι αναφορές γίνονται για άλλα πρόσωπα και πάντα με τον προσδιορισμό ότι πρόκειται για φήμες. Επίσης δεν αμφισβητήσαμε ούτε τα προσόντα της αλλά ούτε την πορεία της. Δεν είπαμε ότι δεν άξιζε τη μετάταξη αλλά ότι αυτή έγινε σε πολιτικά ύποπτη συγκυρία. Επομένως απορούμε για ποιο λόγο διαμαρτύρεται…

Σε κάθε περίπτωση, η μετάταξή σε προεκλογικό χρόνο είναι αναμφισβήτητο γεγονός που πολιτικά επικρίναμε, χωρίς να στοχεύουμε την ίδια αλλά την τότε κυβέρνηση στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής έρευνας. Τέτοιες ενέργειες κλονίζουν την πίστη των πολιτών στους θεσμούς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα