Γυμνάστρια ξεσπάει: «θα πεθάνουμε από την πείνα…»

Την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχει οδηγήσει η κυβέρνηση τα γυμναστήρια, που έχουν βάλει «λουκέτο» από τον περασμένο Νοέμβριο, περιγράφει με δικαιολογημένη οργή και θυμό σε βίντεο που ανέβασε στη σελίδα του γυμναστηρίου της στο facebook η δασκάλα και γυμνάστρια Χριστίνα Ματθαίου. Οπως τονίζει χαρακτηριστικά, «δεν θα πεθάνουμε από τον κορονοϊό και θα πεθάνουμε από την πείνα…».

Αρχικά η γυμνάστρια παρουσιάζει στην κάμερα τους λογαριασμούς του γυμναστηρίου που πρέπει να πληρώσει, παρά το γεγονός πως παραμένει κλειστό εδώ και μήνες. Στη συνέχεια καταγγέλλει την κυβέρνηση για τις δήθεν επιστρεπτέες προκαταβολές που δίνει αλλά και για την πλήρη αδιαφορία που δείχνει προς τον κλάδο των γυμναστηρίων. «Τι είναι τα γυμναστήρια; Τα έχετε ξεχασμένα εντελώς; Πού είναι ο αρμόδιος υπουργός; Δεν μας δίνετε κανένα περιθώριο δουλειάς! Γιατί δεν μας βοηθάτε;» αναρωτιέται.

Η κυρία Ματθαίου δηλώνει πως το «λουκέτο» έχει καταστρέψει τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους που οδηγούνται στην πείνα και την εξαθλίωση. «Εμείς δεν είμαστε άνθρωποι; Για ποια ανθρώπινα δικαιώματα βγαίνει ο κόσμος και μιλάει, όταν ο κόσμος πεινάει; Πεινάμε, κύριοι, στα γυμναστήρια! Υπάρχει κάποιος να μας ακούσει;» Η γυμνάστρια αναφέρει ευθέως πως η κυβέρνηση έχει «γράψει» τους δασκάλους γυμναστικής που πηγαίνουν «σε ένα γυμναστήριο σαν το κρυφό σχολειό» για μόλις 50 ευρώ για να ζήσουν τα παιδιά τους και πλέον δεν μπορούν να επιβιώσουν ούτε με τα βασικά. «Γιατί δεν βοηθάτε τα παιδιά; Τα παιδιά της Ελλάδας καταλήγει απηυδισμένη η κυρία Ματθαίου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα