Αυτοκτόνησε 38χρονος αγρότης ο οποίος ήταν θετικός στον ιό!

Θερίζει ο Covid-19 τη Μαλεσίνα

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Θεολόγο από την αυτοκτονία ενός 38χρονου αγρότη, πατέρα ενός μικρού κοριτσιού, που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και έδωσε τέλος στη ζωή του, μη αντέχοντας την κοινωνική κατακραυγή!

Το άψυχο κορμί του εντόπισε έντρομη η σύζυγός του, όταν μπήκε στην αποθήκη του σπιτιού και τον βρήκε κρεμασμένο από ένα σχοινί. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι σήμερα ο αδικοχαμένος αγρότης θα ολοκλήρωνε τη 15ήμερη καραντίνα που του επέβαλαν οι γιατροί, όμως οι ενοχές ότι γέμισε το χωριό με κορονοϊό φαίνεται ότι τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Στο μεταξύ, στα μαύρα έχει ντυθεί τις τελευταίες ημέρες η Μαλεσίνα, όπου ο Covid-19 κόβει το νήμα της ζωής ολοένα περισσότερων νέων ανθρώπων.

Μετά την απώλεια ενός 38χρονου πατέρα την Παρασκευή, χθες τα ξημερώματα πέθανε ένας ακόμη οικογενειάρχης 44 ετών, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος για αρκετές ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. Η απώλεια του 44χρονου ανεβάζει τον αριθμό των θανάτων στην κοινότητα της Μαλεσίνας στους 10 μέσα σε λίγες ημέρες, ενώ συνολικά η Φθιώτιδα μετρά 60 θανάτους από κορονοϊό.

Και ενώ οι νεκροί αυξάνονται διαρκώς, τα κορονοπάρτι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση σε όλη την Ελλάδα! Το βράδυ του Σαββάτου διοργανώθηκε τρικούβερτο γλέντι στη Βραυρώνα, με άγνωστο αριθμό ατόμων. Το πάρτι τελείωσε ξαφνικά, όταν οι γείτονες που άκουσαν τη δυνατή μουσική και τη φασαρία ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία έφτασε στο σπίτι και ξεκίνησε έρευνα. Ένας 26χρονος πήδηξε τα κάγκελα στην προσπάθειά του να γλιτώσει το πρόστιμο, αλλά τραυματίστηκε στο χέρι, με αποτέλεσμα, εκτός από το πρόστιμο των 300 ευρώ, να βρεθεί στο νοσοκομείο για να γίνει συρραφή στο τραύμα του.

Aκόμη ένα κορονοπάρτι 12 ατόμων διοργανώθηκε από μέλη Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης στη Λέσβο, το τρίτο κατά σειρά τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη μια γυναίκα, μέλος ΜΚΟ, ως η διοργανώτρια του πάρτι, και της επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα