Τριπλή επιτυχία και κέρδη 2,1 εκατ. ευρώ για διαδικτυακό νικητή του ΤΖΟΚΕΡ

Τυχερός επί τρία ήταν ο μεγάλος νικητής της χθεσινής κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ, ο  οποίος, εκτός από το μεγάλο έπαθλο των 2.091.155 ευρώ, κέρδισε και 16.971 ευρώ στη 2η κατηγορία του παιχνιδιού, όπου σημείωσε δύο επιτυχίες. Έτσι, ο τυχερός παίκτης, που έπαιξε ΤΖΟΚΕΡ μέσω διαδικτύου, κέρδισε συνολικά 2.108.126 ευρώ.

Πώς κέρδισε τρία έπαθλα παίζοντας ΤΖΟΚΕΡ online

O διαδικτυακός νικητής του ΤΖΟΚΕΡ, που κέρδισε το έπαθλο της 1ης κατηγορίας και δύο από τα συνολικά τρία έπαθλα που διένειμε χθες η 2η κατηγορία, έπαιξε ένα πλήρες σύστημα με αριθμούς δικής του επιλογής και συμπλήρωσε ένα δελτίο που κόστισε 30 ευρώ.  Το δελτίο κατατέθηκε μέσω του ΤΖΟΚΕΡ online όπου, πραγματοποιώντας την εγγραφή του, ο τυχερός παίκτης έχει δηλώσει και τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα πιστωθούν τα κέρδη.

Δεύτερος εκατομμυριούχος μέσω διαδικτύου για το 2021

Ο μεγάλος νικητής της χθεσινής κλήρωσης, που κέρδισε πάνω από 2,1 εκατ. ευρώ, είναι ο δεύτερος τυχερός παίκτης που πιάνει το ΤΖΟΚΕΡ μέσω διαδικτύου από την αρχή της χρονιάς. Ο πρώτος online νικητής, που αναδείχθηκε στην κλήρωση της 5ης Ιανουαρίου, κέρδισε 1,6 εκατ.  ευρώ με ένα δελτίο που περιείχε 9 στήλες και κόστισε 4,5 ευρώ.

Πώς θα διεκδικήσετε το αυριανό έπαθλο

Το ΤΖΟΚΕΡ στην αυριανή κλήρωση μοιράζει 600.000 ευρώ, τα οποία μπορείτε να διεκδικήσετε καταθέτοντας διαδικτυακά το δελτίο σας από υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο.

Για να παίξετε ΤΖΟΚΕΡ online, υπάρχουν δύο εναλλακτικοί τρόποι: μέσω του tzoker.gr  ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν από το App Store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android).

Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει αύριο στις 21:30.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα